I Love Musicals med Helen Sjöholm, Tommy Körberg och Peter Jöback kommer till Göteborg i helgen. Foto: Pressbild: Karin Törnblom
I Love Musicals med Helen Sjöholm, Tommy Körberg och Peter Jöback kommer till Göteborg i helgen. Foto: Pressbild: Karin Törnblom

Här är våra bästa tips på kul saker att göra i helgen!

Publicerad

Är du en musikalälskare? Då borde du se Helen Sjöholm, Peter Jöback och Tommy Körberg på Ullevi. För er som inte är lika förtjusta i den typen har skönsång har vi ett gäng andra nöjestips för den kommande helgen.

1. "I Love Musicals" på Ullevi

Peter Jöback uppträder på Ullevi i helgenFoto: RONNY JOHANNESSON

Det blir en bonanza av musikalnummer på Ullevi på lördag när Tommy Körberg, Helen Sjöholm och ett gäng andra artister under ledning av Peter Jöback framför ett pärlband av klassiska musikalnummer. 

2. "Johan Björklund Dynamic Flavours" på Nefertiti

Foto: Pressbild

Johan Björklund och Mats Eriksson står bakom musiken och tillsammans med resten av gruppen utlovas en blandning av jazz, pop, reggae och country. På fredag spelar de på Nefertiiti och det lär garanterat bli en hel del från den senaste skivan ”Burning bridges” som släpptes 2016.

3. "Känd från podcast" på Henriksberg

Foto: Pressbild

Ni som vill få er ett gott skratt bör ta er till Henriksberg på fredag då fyra komiker kommer till stan. Johan Hurtig, Johanna Wagrell, Elinor Svensson och Albin Olsson från bland annat Parlamentet och Tankesmedjan bjuder på humor och en massa goda skratt.

4. Justin Townes Earle på Pustervik

 

Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

Justin Townes Earle kommer till Pustervik på lördag. Med rötter i Nashville kommer han spela sin musik inspirerad av country, blues och gospel.

 

5. "Det Stora Monstret" på Folk

Foto: Pressbild: Peter Lloyd

 

Jacob Johansson ligger bakom projektet "Det Stora Monstret". Efter att ha sjungit musik på engelska gick han under namnet "Det Stora Monstret" över på svenska och när han nu kommer tiill Folk på lördag har han utlovat ett smakprov från något av det nya låtmaterialet. Jacob Johansson och "Det Stora Monstret" är namn ni bör lägga på minnet. Han har tippats bli en av våra stora framtida stjärnor.

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag