Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Håkan Hellströms konserter flyttas

Håkan Hellströms fyra konserter flyttas.Foto: HENRIK JANSSON
Coronakrisen tvingar arrangören att flytta fram sommarens konserter.Foto: HENRIK JANSSON

Håkan Hellströms fyra konserter som skulle ha hållits denna sommar flyttas fram till nästa år på grund av coronakrisen.

Det meddelar arrangören FKP Scorpio.

Konserterna kommer hållas i augusti 2021, enligt arrangören.

Så här flyttas konserterna:

12 juni 2020 flyttas till 20 augusti 2021.

13 juni 2020 flyttas till 21 augusti 2021.

28 augusti 2020 flyttas till 27 augusti 2021.

29 augusti 2020 flyttas till 28 augusti 2021.

Meddelande från Håkan

Arrangören FKP Scorpio har också publicerat ett meddelande från Håkan Hellström själv i sina kanaler. Där skriver Hellström:

Hej alla!

Hoppas att ni mår bra och att solen skiner på er dessa märkliga, men ändå magiska vårdagar. Det var längesen jag skrev något här på sidan. Hänger inte med jättebra i instagramtempot, ledsen för det. Hur som helst - vill bara säga att jag blev väldigt glad över all entusiasm kring spelningarna 2020. Det värmde verkligen och värmer fortfarande. Och just på den platsen - som att få spela landskamp på hemmaplan.

Han fortsätter:

Men som ni förstår är läget svårt för den typen av konserter i år. Varken arrangörer eller experter har vetat hur länge det här ska hålla i sig. Jag själv har känt att det vore skönt med något fint i horisonten att blicka fram emot. Något slags party när allt det här är överspelat och förbi. Jag bestämmer inte över sånt, men nu blir det faktiskt så. Spelningarna flyttas ett helt år till sommaren 2021. Det blir kanske en lite ojämn siffra att fira - 21 år. Men samtidigt fyller ju Göteborg 400 år 2021 så vi kan väl passa på att fira det istället?

Framför allt - den stora grejen är att det är fritt fram igen för party och det ska väl räcka alldeles förträffligt som ursäkt för att tända upp Ullevi igen.

Musik kommer ändå i år, som ni kanske vet. Rampljus. Skivan är uppdelad i två delar och vi får höras på platta i år istället för live. Hoppas att ni diggar den. Den är egentligen gjord för scenen, men den tiden kommer.

Tills dess -

Håll höjd

Håll fast

Håll facklan brinnande.

Köpta biljetter giltiga

Arrangören FKP Scorpio understryker att redan köpta biljetter kommer vara giltiga för nästa års konserter. Man behöver alltså inte göra något om man redan har köpt en biljett. ”Så behåll biljetten och börja peppa!”, skriver arrangören.