Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Håkan Hellström historisk – gör fjärde konsert på Ullevi

Göteborgssonen firar 20 år som artist
Håkan Hellström historisk – gör en fjärde konsert på UlleviFoto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Så här såg Ticketmasters hemsida ut strax efter biljettsläppet för konsert nummer tre.Foto: Skärmdump
Håkan Hellström på Ullevi 2016.Foto: ANDERS YLANDER / ANDERS YLANDER GT/EXPRESSEN

Strax efter att biljetterna till konsert nummer tre med Håkan Hellström på Ullevi nästa sommar släppts så meddelades det att att det blir en fjärde konsert på jättearenan.

På några timmar var även den spelningen utsåld.

Med det blir Göteborgsartisten historisk. 

”Let's Beat the Boss”, skriver Hellström själv på Instagram.

Först skulle det vara en jubileumskonsert på Ullevi 2020, sen blev det två, sen tre – och sen offentliggjordes en fjärde.

Bara minuter efter fredagens biljettsläpp till konsert nummer tre – klockan 10 under fredagen – meddelades det via Ticketmaster att det blir en fjärde konsert. Den äger rum den 29 augusti nästa sommar.

På Instagram skriver Håkan själv om konsertsläpp nummer fyra:

”Vi har bara en sak att säga: ”Let's Beat the Boss! Nu skriver vi historia, ingen annan artist har nånsin gjort Ullevi x4.”

Med det syftar Håkan Hellström på att Bruce ”The Boss” Springsteen har gjort tre spelningar på Ullevi – men ingen har gjort fyra.

Och Håkan-fansen verkar inte kunna få nog, för även spelning fyra, liksom spelning tre, var slutsåld efter bara några timmar.

https://www.instagram.com/p/B1s2cSzoKH5/

Firar 20 år

Nästa sommar är det 20 år sedan Hellström slog igenom som artist, något som firas med storspelningarna på Ullevi.

”2020 är det 20 år sedan jag spelade in och gav ut min första skiva. Då trodde jag aldrig att jag skulle bli kvar i rampljuset så länge. Var mest glad över att ha fått chansen att göra en låt - Känn ingen sorg för mig Göteborg. Den låten var bara tre/fyra minuter, men ändå hela mitt liv”, skrev artisten på Instagram i samband med att den första konserten annonserades.

Håkan Hellström har tidigare publikrekord på Ullevi med över 70 000 i publiken. Vid spelningen 2016 lystes bildskärmarna upp med den nya rekordsiffran.

– Jag fattar inte det. Jag trodde inte ens jag skulle få hålla på i rock'n'roll, sa Håkan från scenen då.

Då spelar Håkan Hellström på Ullevi 2020

Fredag 12 juni
Lördag 13 juni
Fredag 28 augusti
Lördag 29 augusti