Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Håkan Hellström släpper kommande album i maj

Håkan Hellström släpper nytt album i maj, rapporterar GP.Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Håkan Hellström.Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

Nu avslöjar Håkan Hellström att han släpper ett nytt album i två delar.

Del ett släpps den 15 maj, fortsättningen kommer i augusti, skriver han i ett inlägg på Instagram. Titeln är ”Rampljus”.

I fredags annonserades att en kommande singel från albumet släpps den 26 mars.

I ett inlägg på Instagram avslöjar Håkan Hellström datumet för det nya album ”Rampljus”: Den 15 maj är det dags.

Det blir det tionde studioalbumet i ordningen. Den 26 mars släpps den första singeln, som enligt tidningen heter ”Tillsammans i mörker”, klockan 20.00. Det blir första gången på två år som Håkan Hellström släpper ny musik – senast var albumet ”Illusioner” som kom 2018. 

20 år i strålkastarljuset. Ett helt liv med allt vad det för med sig av både ljusa och mörka sidor. ”Rampljus” känns som en passande titel”, skriver Håkan Hellström på Instagram.

I fredags medverkade Jocke Åhlund, som producerat den nya skivan, i podden ”Gott snack”. Då spelade han upp ett smakprov från singeln.

Ullevi-spelningarna kan skjutas upp

I sommar har Håkan Hellström fyra spelningar på Ullevi inplanerade, den 12-13 juni och den 28-29 juni. Men fortfarande är det oklart om de kommer kunna äga rum med anledning av regeringens tidigare beslut att förbjuda alla sammankomster för 500 personer eller mer.

”Vi avvaktar med att ta några beslut i dagsläget. Vi kommer kontinuerligt informera våra biljettköpare när mer information finns tillgänglig”, har Kajsa Apelqvist, head of public relations på FKP Scorpio, tidigare meddelat i ett mejl till GT.