Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunhild Stordalens glädje- besked efter separationen

I en intervju i Direkt med Niklas Svensson berättar Petter Stordalen om relationen med Gunhild, som han separerar ifrån efter 14 år tillsammans.
Petter och Gunhild Stordalen har beslutat sig för att separera.Foto: PONTUS HÖÖK / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN

Nyligen berättade Petter och Gunhild Stordalen att de separerar efter 14 år tillsammans.

Men på onsdagen kom Gunhild med ett glatt besked – då hon på Instagram publicerade en bild med ett brett leende och en arm sträckt i luften.

”Yeahhh – eller CHEW!! Unicef och EAT lanserar ett nytt partnerskap – för friska barn på en hälsosam planet”, skriver hon.

Petter Stordalen, 56, och Gunhild Stordalen, 40, gjorde i helgen ett gemensamt uttalande på sina respektive Instagram-konton.

Där meddelade de att de går skilda vägar – efter att ha varit gifta i nio års tid.

Men de gör det som vänner.

Förutom att den norska hotellmagnaten Petter Stordalen i samband med skilsmässan köpte en exklusiv lägenhet till Gunhild har han också, enligt uppgifter till den norska tidningen VG, lovat att fortsätta stödja hennes miljöprojekt EAT Foundation.

Och bara tre dagar efter skilsmässobeskedet publicerade Gunhild Stordalen en bild på Instagram, där hon kom med ett positivt besked för miljöprojektet.

”Yeahhh – eller CHEW !! UNICEF och EAT lanserar ett nytt partnerskap – för friska barn på en hälsosam planet”, skrev hon bland annat.

https://www.instagram.com/p/B4z0-oEBwA2/

Investerat hundratals miljoner

På Instagram-bilden syns en sprudlande glad Gunhild som nyss lanserat ett nytt partnerskap med Unicef, som är en organisation inom FN.

Petter Stordalen ha redan investerat hundratals miljoner kronor i Gunhilds miljöprojekt EAT, som startades 2011 och som syftar till att nå en hälsosam och hållbar matindustri. 

Gunhild Stordalen är grundare av miljöprojektet EAT Foundation.Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN

I samband med det gemensamma uttalandet, där de berättade att de skiljs åt som vänner, skrev Petter:

”Gunhild är mitt livs kärlek, och detta förändrar inte mitt engagemang för henne. Vi kommer fortsätta stödja varandra också i framtiden.”

Petter och Gunhild Stordalens förhållande blev offentligt 2006, två år senare friade Petter och ytterligare två år senare ägde bröllopet rum.

Det var ett riktigt sagobröllop som gick på miljonbelopp och där gästerna flögs till Marocko.