Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Glenn och Camillas galna bröllopsfest: ”Världsklass”

Glenn Hysén gifte sig med Camilla Lendott 31 augusti i Göteborg.
Camilla Lendott och Glenn Hysén gifte sig på lördagen och hade en hejdundrande bröllopsfest på restaurang Jungman Jansson vid Önnereds brygga i Göteborg.Foto: HENRIK JANSSON
Både festen och vigseln hölls på restaurangen vid Önnereds brygga i Västra Frölunda i Göteborg.Foto: FOTO: HENRIK JANSSON
Nygifta – inför hundratalet bröllopsgäster.Foto: FOTO: HENRIK JANSSON

Lyckliga och nöjda – och med ett berg av presenter att packa upp.

Glenn Hysén och Camilla Lendott Hysén pustar ut hemma i lägenheten efter bröllopsfesten.

– Det var världsklass. Jag visste att det inte kunde gå fel med såna människor som var med. Jag dansade så jag fick byta skjorta två gånger, säger Glenn Hysén.

På lördagseftermiddagen vigdes Glenn Hysén och Camilla Lendott i strålande solsken inför hundratalet gäster alldeles vid havet utanför Göteborg. 

Bröllopet och festen hölls på restaurang Jungman Jansson och brudparet anlände till Önnereds brygga med båt, en så kallad Bohusjulle i trä.

Inte ett öga var torrt när Glenn och Camilla sa ja till varandra. Bland dem som torkade tårarna var Glenns dotter Charlotte och även tvillingsystern Carina.

– Jag är jätterörd. Jag önskar dem all lycka, sa Carina Hysén.

”Som förväntat skitkul”

Efter vigsel och mingel fortsatte festen med middag, tal, musik och dans. Inte förrän frampå småtimmarna var kalaset över.

”Världsklass” säger Glenn Hysén dagen efter om bröllopsfesten på Jungman Jansson.Foto: HENRIK JANSSON

– Vi höll på till fyratiden. Det var världsklass. De som var med är halvidioter allihop, alltså roliga gubbar. Jag visste att det inte kunde gå fel med såna människor. Det var som förväntat skitkul och jag har fått mycket positiv respons från alla som var där, säger Glenn Hysén.

Camilla Lendott Hysén säger på söndagen att det känns lite tomt så här dagen efter:

– Det är så mycket som kretsat kring bröllopet under en tid... och nu är det över. Men vi är alldeles saliga över hur bra det blev. Det bästa var alla vänner som var där, att man kan ha så fantastiskt roligt. Det var många goa skratt och mycket dans. Som tur var hade jag med mig bekväma skor.

Glenn Hysén: ”Hade med mig tre extra skjortor”

Glenn Hysén konstaterar att han dansade så svetten lackade och blev tvungen att byta skjorta flera gånger under kvällen:

– Jag hade med mig tre extra skjortor, och två gick åt.

Ingvar Oldsberg fanns på plats och minglade med dottern Viktoria. Under festen var han först ut på talarlistan.Foto: HENRIK JANSSON
Komikern och imitatören Jörgen Mörnbäck höll tal under kvällen. Foto: HENRIK JANSSON

Talen avlöste varandra och Glenn nämner särskilt Ingvar Oldsberg och Jörgen Mörnbäck:

– De är ju så roliga att man pissar ner sig av skratt. Mörnbäck imiterade Kim Källström och jag fick också en släng av sleven. Sedan måste jag berömma min son Tobias som var toastmater. Jag vet att han är skärpt, men att han är så jävla skärpt... han gjorde det med bravur. Helt suveränt.

Och han konstaterar att han mår finfint på söndagen. 

”Drack inte så mycket starkt”

– Jag är i hyfsat fin form. Jag drack inte så mycket starkt Det var mest öl och vin, förklarar han.

Den nyblivne äkta maken tar det med ro att han nu bytt ringar för tredje gången.

– Det är fenomenalt, men det blir inte direkt någon skillnad i livet. Vi fortsätter som vanligt. Men det är en kul grej att ha gjort, säger han.

Efter vigseln var det middag och dans, och Glenn och Camilla höll igång fram till småtimmarna. ” Vi kom hem vid fyra” säger Glenn.Foto: FOTO: HENRIK JANSSON

De yngsta barnen Anton och Annie valde att inte vara med på pappans bröllopsfest. 

Har de hört av sig efteråt?

– Nej. Och jag lägger inte nån energi på det.

På söndagskvällen höll paret Lendott Hysén på att packa upp bröllopspresenterna.

– Vi har varit och hämtat alla paket och fick springa upp och ner i hissen massor av gånger. Det är hur mycket som helst. Jättefina grejer. Bland annat en pärlplattetavla med mig och Camilla. Och det är massor av champagne och grejer. Helt makalöst. Men det kommer att ta en stund att öppna alla presenter, säger Glenn Hysén.

Måndagen blir en ledig dag för det nygifta paret, men på tisdag börjar Camilla jobba igen förklarar hon. Glenn åker till Stockholm på reklamjobb.

Blir det en ny säsong av tv-serien ”Hyséns”?

– Jag vet inte ännu, men jag kör gärna en gång till. Det har varit så jävla roligt, säger Glenn.