Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Glenn Hyséns löfte inför bröllopet: ”Det blir all in"

Under lördagen gifter sig Glenn Hysén och Camilla Lendott i Göteborg.Foto: HENRIK JANSSON
Glenn Hysén lovar att det blir ”all in” under bröllopsmiddagen.Foto: TOMMY HOLL/IBL BILDBYRÅ

Glenn Hysén, 59, har två löften inför bröllopet med Camilla Lendott, 50:

Att säga ja – och att fira ordentligt efteråt.

– Till bröllopsmiddagen blir det ”all in”. Vad gör det om jag dansar med flugan runt pannan vid tolv-snåret?, säger han.

Förberedelserna inför Glenn Hyséns och Camilla Lendotts bröllop har varit långa – men inte helt problemlösa. Glenns barn Annies och Antons ord har varit hårda och de två dyker inte upp på Jungman Jansson där vigseln och den efterföljande festen äger rum på lördagseftermiddagen.

– Jag kommer inte att gå på bröllopet. När man går på ett bröllop vill man välsigna paret och önska dem lycka till, men jag tycker att pappa gör sitt största misstag i livet. Jag är ärlig och brutal, men det är så jag känner, har Annie Hysén tidigare sagt, och fått medhåll av Anton:

– Det Annie sa stämmer väldigt bra. Jag är med på samma bana. Så som hon sa är exakt så jag tycker.

Glenns son Anton Hysén kommer inte på bröllopet.Foto: KANAL 5
Det gör inte heller dottern Annie Hysén.Foto: KANAL 5

Glenn Hysén: ”Inte ett dugg nervös”

Dyker upp gör däremot Glenn Hyséns övriga tre barn – Charlotte, Tobias och Alexander – tillsammans med ett gäng andra gäster.

– Jag är inte ett dugg nervös, säger Glenn Hysén bara timmarna innan det hela brakar loss.

– Allt är hundra och det är Camillas förtjänst. Jag har gjort lite grejer, men hon har järnkoll. Att jag inte är nervös är inte för att jag är nonchalant, men jag känner bara en glädje. Fy fan vad roligt det ska bli.

Du är inte rädd för att någonting ska gå snett?

– Nej, nej, det finns ingenting. Om det är något som blir som det inte är planerat, vad då då? Om det är någon blomma som sitter snett eller någon som halkar eller så? Vad spelar det för roll.

Du är inte orolig för att Camilla ska säga nej?

– Haha, inte rädd nej. Men vi snackade om det på svensexan, att jag kanske skulle säga ”kanske” i stället för ”ja”. Men då hade hon ju dött eller något, eller jag om det var tvärtom. Så nej, det är inte aktuellt.

Löftet: ”Det blir all in”

Ett löfte som är lika starkt som det att det ska bli ett jakande svar när han får frågan om han vill ingå äktenskap med Camilla Lendott är att det kommer att firas ordentligt efteråt.

Glenn Hysén förklarar att han kommer hålla sig i skinnet fram till det att cermonin är avklarad.

Men vad som händer därefter står skrivet i stjärnorna.

– Till bröllopsmiddagen blir det ”all in”. Det är väl inte så att man blir dyngrak, men vad gör det om jag dansar med flugan runt pannan vid tolv-snåret? Sedan kanske man inte ska göra det när klockan är åtta ...