Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Fansens glädje: ”Taggad på fest”

Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL
Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL
Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL

På fredagskvällen spelar Zara Larsson i Scandinavium.

Det som en del i sin första arenaturné – någonsin.

Inför spelningen tog GT tempen på besökarna utanför arenan.

Se mer i bildspelet nedan!

Hur känns det att se Zara Larsson? Vilket är ditt bästa Zara Larsson-minne?

”Vi har åkt ner för att se Zara och träffa vår lillebror, vi är alla stora fan. Det är första gången jag ser henne och vi har ju gillat och lyssnat på henne jättelänge.” Axel Uddström, 22, Student, Umeå. ”Jag har sett Zara på Brännbollsyran en gång tidigare, men det här kommer att bli mycket bättre.” Selma Uddström, 24 sjuksköterska, Umeå. ”Det ska bli jätteroligt! Vi visste inte om vi skulle kunna gå, eller om det skulle bli av så det känns fantastiskt att vara här. Bästa minnet blir i kväll tror jag!” Isak Uddström, 18, student, Vara.
Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL
”Vi är mest taggade på fest! Det ska bli otroligt kul, framför allt ska det bli kul att dansa och ha kul med henne. Vi gillar hennes musik och har lyssnat på henne väldigt länge. Det blir alltid någon Zara Larsson-låt när vi åker på roadtrips tillsammans ute i Jönköpingsbygderna. Då sitter vi bara i en bil, på natten och bara skriker, det är jätteroligt!” Stina Axelsson, 18, dansstudent, Jönköping och Sofia Sjöberg, 19, butiksbiträde, Jönköping.
Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL
”Kanske inte ett specifikt minne, men det är många inlägg som hon har skrivit på Instagram som jag har blivit väldigt imponerad av som till exempel Backa Zara, hon har tagit många stands.” Karl Gustaf Ganters, 30, musiklärarstudent, Göteborg. ”Jag och Maria har spelat tillsammans flera gånger, till exempel i ett band som gjorde Zara-covers, jag spelade bas och Maria sjöng. Låtarna var Rooftop och TG4M. Det är mitt favvominne!” Maria Eriksson Andin, 29, receptionist, Göteborg. ”Zara Larsson är Sveriges Beyoncé! Jag har sett henne på Way Out West och på Youtube. Men när man är på ett dansgolv är det ju alltid det bästa om en Zara Larsson-låt kommer på.” Sara Lundberg, 33, musikstudent, Göteborg.
Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL
”Det känns jättebra, det är min största idol, jag älskar henne! Hon sjunger popsånger och pop är verkligen min grej. Jag älskar hennes sånger och jag älskar att dansa till hennes låtar.” Juman Abbas, 9, Göteborg, tillsammans med Ibtissam Laaziz, 36, undersköterska, Göteborg.
Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL
”Det känns svinkul, hon har så bra dansmusik så man vill bara in och dansa. Vi har ju sett henne innan på Way Out West och så och hon är ju väldigt bra på scen också.” Emma Jillnefelt, 22 , student, Göteborg. ”Lush life var ny när jag tog studenten, så den kommer alltid vara en nära låt. Hon är också bara Queen! Hon är bäst faktiskt.” Julia Jillnefelt, 24 , butikssäljare, Göteborg.
Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL