Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ebbot Lundberg föll – rakt genom taket

Det är aldrig någon riktig fest förrän Ebbot Lundberg dundrar rätt igenom taket – och landar i en säng.

På fredagskvällens P3 Guld-förfest i Svenska grammofonstudion, festade göteborgssångaren som en rockstjärna.

Titta själv på bilden ovan.

– Jag blev jättearg! Jag tänkte "jag ska sova här, och Ebbot har ramlat ner i min säng", säger Groovy Nickz, gitarrist i bandet Dolores Haze.

Det var tidningen Gaffa som först skrev om musiksveriges just nu mest omtalade historia. Man har ju hört talas om manna som faller från skyn.

Men en Ebbot Lundberg som faller genom taket? Jo då.

– Det var i fredags som det var förfest för P3 Guld i Svenska grammofonstudions lokaler i Göteborg. Det var en sluten tillställning med flera av de nominerade artisterna, berättar Nicki S. Dar, aka Groovy Nickz.

Hennes rum för kvällen var beläget högst upp i huset, och vid 03-tiden gick hon och kompisen dit för att sova.

– Men när vi kommer in på rummet är det helt kaos i korridoren, elen har gått och ingen fattar varför. Sen ser jag att det är ett jättestort hål i taket ovanför sängen, och det ligger glassplitter, träskärvor och blod överallt.

Förklaringen?

Ebbot Lundberg hade dundrat genom taket.

– Han hade ramlat ner rakt i sängen. Utanför huset finns det tydligen en stege upp till taket, och av någon anledning hade flera personer klättrat upp dit. Där hade Ebbot fått upp fönsterrutan ovanför taket och ramlat ner.

Bekfräftar fallet

Ebbot Lundberg har också bekräftat händelsen för Gaffa.

– Stämmer! Jag lever vidare. Jag trillade genom taket som brast rakt ner i trummisens säng. Tur att hon ej var där... Då hade Dolores Haze fått byta namn till Dolores Maze, säger stjärnan till tidningen.

Nicki S. Dar var dock inte lika road över händelsen. I alla fall inte då.

– Nej, jag blev jättearg! Jag tänkte "jag ska sova här, och Ebbot har ramlat genom taket ner i min säng". Vad fan? säger hon till GT och tillägger:

– Men nu i efterhand är det en kul grej. Jag är inte arg längre. Men han har inte bett om ursäkt, vi såg honom inte mer under kvällen. Men det var väldigt tur att han landade i sängen!

GT har sökt Ebbot Lundberg.