Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Diva är Hasselhoffs nya Lassie

Diva utsågs till vinnare av den gamla livräddarskådisen David Hasselhoff.

Nu är det klart! Göteborgsjycken Diva är Sveriges nästa kändishund.

På hundmässan "My dog" kämpade rivalerna för att bli nästa hundfilmstjärna. På måndagskvällen valde David Hasselhoff ut vinnaren i sin nya talkshow.

– Det är klart att Joel Kinnaman behöver en dobermann i Snabba Cash-filmerna, säger den stolta ägaren.

Kampen om vilken hund som skulle bli "The next Lassie" inleddes under hundmässan "My dog". Flera stjärnlystna jyckar – med tillhörande ägare – tog chansen att försöka sig på en karriär som filmstjärna.

Tre finalister togs ut och under måndagskvällen utsågs vinnaren av den gamle livräddarskådisen David Hasselhoff i hans nya talkshow.

Och vinnaren heter Diva.

– Det känns jättehäftigt och skönt att vi äntligen får berätta att vi vann, för vi har ju vetat om det ett tag, säger ägaren Ulrika Persson.

Kinnaman är drömmen

Diva är en dobermann som är mycket nöjd när allas ögon är på henne, berättar hon.

– Hon älskar att stå i rampljuset, så jag tror att det bland annat var därför vi vann. Diva stördes inte av orkestern, publiken eller kamerorna när vinnaren skulle utses i tv-showen.

Nu väntas det reklaminspelning, eller eventuellt en filminspelning för Diva. Allt är inte klart än, uppger Ulrika Persson.

Hennes egen förhoppning är att Diva ska bli vapendragare åt Joel Kinnaman i Snabba Cash-filmerna.

– Vi får väl se om det blir så, men oavsett så är det väldigt kul och jag är väldigt stolt, säger Ulrika Persson