Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Corona-nattklubb öppnar i Göteborg

Nu visar paret upp sin kärlek på Instagram – på ett minst sagt diskret sätt.
Danny Saucedo kommer att uppträda på nya nattklubben.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Så även Orup.Foto: GRANLUND PICTURES / STELLA PICTURES
Och magikern Joe Labero.Foto: SVT

Skärpta restriktioner för nattklubbar i Sverige.

Då öppnar en nygammal nattklubb i Göteborg – Gamleport.

I stället för barhäng och dans bjuds det på stora artister som uppträder – och endast 134 biljetter per show.

– Det stämmer att Orup, Danny Saucedo och Joe Labero har anslutit sig, säger nöjesarrangören Patrik Krall i ett pressmeddelande.

Det var på en presskonferens förra veckan som statsministern Stefan Löfven och inrikesministern Mikael Damberg (S) riktade skarp kritik mot nattklubbsgäster som festat under coronapandemin.

Samtidigt skärpte man restriktionerna för nattklubbarna där det bara tillåts max 50 personer i dag och dessutom har Folkhälsomyndigheten föreslagit att sällskap på restaurang får vara max åtta personer.

– Det får vara slutfestat nu, dundrade Stefan Löfven med under presskonferensen.

Men det stoppar inte nygamla nattklubben i Göteborg Gamleport, som öppnar i ny kostym den 20 november.

”Lokalerna är outstanding”

Klassiska Gamleport har tillhört nattlivet i Göteborg en lång tid, men i olika format. Senast hette nattklubben The Concept. 

Den här gången kommer nattklubben enbart att bjuda på artistshower, och inte det klassiska barhänget och dansgolvet. Gästerna kommer att sitta vid middagsbord med avstånd till andra sällskap.

Redan under onsdagen släpptes biljetter till Orups framträdande. 

– Det stämmer att Orup, Danny Saucedo och Joe Labero har anslutit sig. Artisterna som får möjlighet att fundera gillar lokalerna och ser omedelbart möjligheter att göra shower där. Jag ser fram emot att bygga upp artistverksamheten här. Lokalerna är verkligen outstanding för shower i restaurangmiljö, säger nöjesarrangören Patrik Krall i ett pressmeddelande.

Nöjesarrangören Patrik Krall är mannen bakom den nya satsningen i Göteborg.Foto: TOMMY HOLL /HOLL FOTO / 4 ALLOVERPRESS

Endast 134 biljetter kommer att släppar per showtillfälle. Orup uppträder den 26-27 november, Danny Saucedo uppträder 1–2 december och Joe Labero uppträder den 20 november–19 december.

Se mer:

”Alla måste ta sitt ansvar, slappa inte”.