Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Caspers ärliga ord – om 50-årsdagen

Casper Janebrink fyller 50 år.
Foto: HENRIK JANSSON
Casper Janebrink firar 50-årsdagen i Thailand.
Foto: INSTAGRAM

På torsdagen fyller Arvingarna-sångaren Casper Janebrink 50 år.

För att undvika uppståndelsen har han flugit till Thailand, och i P4 Extra medger han att siffran 50 framkallar en viss ångest.

– Jag tänkte, herregud, jag kanske har lite ångest i alla fall, säger han i programmet.

Dansbandet Arvingarna bildades 1989 och firade förra året 30 år.

Frontmannen i bandet, basisten och sångaren Casper Janebrink som bor i Floda utanför Göteborg, fyller på torsdagen 50 år.

Födelsedagen firar han på varmare breddgrader, berättar han i P4 Extra.

– Jag åkte utomlands till Thailand, Ao Nang utanför Krabi, för att slippa uppståndelser och sånt runt 50-årsdagen, säger han i programmet.

https://www.instagram.com/p/B6pk8LiJo37/

”Har oroat mig”

Han fortsätter:

– Jag vet inte riktigt hur det känns. Jag har oroat mig att aj, aj, aj, det här känns som nåt gyllene år, ska man verkligen bli gubbe nu. Men nja, det känns ungefär som det gjorde i går. Ganska bra, säger han i P4 Extra.

I sina sociala medier har han delat med sig friskt från solsemestern – och på en av bilderna syns han läsa boken ”Folk med ångest” liggandes i en solstol.

https://www.instagram.com/p/B6xSMdsJzVL/

Och i P4 Extra medger han skämtsamt att han trots allt kanske haft en viss ångest inför att fylla 50.

– Den är så bra, den boken. Jag måste få tillägga det. Man känner igen sig ganska bra. Jag tänkte, herregud, jag kanske har lite ångest i alla fall, att man ska fylla 50. Det var tack vare att jag läste boken, säger Casper Janebrink i P4 Extra.

Nya turnéer med Arvingarna

Nu laddar han batterierna inför 2020 – som blir ytterligare ett år i Arvingarnas tecken.

– För mig hoppas jag att det blir ett fantastiskt år med många nya, härliga äventyr. Jag vet vad vi ska göra med Arvingarna. Vårturné med 30-årsshow, till sommaren alla festivaler i hela Sverige förhoppningsvis, och sen lite krogshow och julshow till hösten. Året är redan satt, vad vi ska hitta på, säger Casper Janebrink i P4 Extra.

GT har utan framgång sökt Casper Janebrink.