Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bob Hunds hälsning till Göteborg inför spelningen

Bob hund kommer till Pustervik den 29 novemberFoto: TOMAS LEPRINCE
”Jul med Franska Trion” ställer sig på scenen den 22 december. Foto: Pressbild

Den gamla biografen Pustervik har de senaste 20 åren varit en centralplats för livemusik. 

Som alltid – har Pustervik bokat upp sin kalender hela vintern.
– Vi ser fram emot att uppgå i den Göteborgska massan, skriver bandet Bob hund i ett mejl. 

Pustervik som ligger vid Järntorget i Göteborg är en av Sveriges främsta gästspelsscener. Under de första 70 åren huserade lokalerna en biograf men som i dag fyller näst intill alla veckans dagar med livemusik. 

Och så ser det även ut i vinter. 

– Vi ser fram emot att uppgå i den Göteborgska massan, skriver det svenska indierockbandet bob hund, i ett mejl. Bandet kommer äntra Pusterviks-scen den 29 november. 

”Vi är orimligt taggade”

Bob hund har blivit ett välkänt band i Sverige och inte minst i Göteborg och på Pustervik. Men under hösten är det flera band som gör sin debutkonsert. 

– Det är vårt debutgig i Göteborg och det känns helt otroligt att det redan är slutsålt. Det ska bli extra kul att få premiära vårt nya album i GBG, vi i är orimligt taggade, säger Henrik Ljungqvist, en del ur bandet Jung som kommer till Pustervik den 22 november. 

Jul på Pustervik 

Men det firas även jul på Pustervik. Göteborgsbandet Franska Trion med Matti Ollikainen och Viktor Turegård gör ett stopp med deras julturné ”Jul med Franska Trion”, den 22 december. 

– Det brukar bli en hejdundrande julfest med en underbar stämning, en musikalisk jultvagning inför stundande högtid.