Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alexandra Zazzis lycka: Har träffat en ny kärlek

Alexandra Zazzi har träffat en ny kärlek.
Foto: /IBL / /IBL
Stjärnkocken Alexandra Zazzi.
Foto: ROBIN ARON / ROBIN ARON GT-EXPRESSEN

Förra året skilde sig stjärnkocken Alexandra Zazzi och Peter Jademyr efter ett 26 år långt äktenskap.

Nu har hon träffat någon ny.

– Det känns jättebra och roligt att bli kär igen, säger Alexandra Zazzi.

Vid årsskiftet 2019 skilde sig Alexandra Zazzi, 54, och maken Peter Jademyr, 56, efter 26 år. 

Deras långa relation började på en dykarkurs i Thailand och slutade under hösten 2018. Vid skilsmässan bestämde sig Zazzi även för att lämna Göteborg och flytta till Stockholm.

– Det var drastiskt, men jag känner nu som då att jag behövde en ny arena för att klara av att komma tillbaka. Ska man starta om karriärmässigt funkar det bra i Stockholm, har hon tidigare berättat.

Beslutet att flytta till Stockholm beskrev hon som tufft.

– Det är barnen jag saknar mest. En av dem bor i Göteborg och den andra i Lund. Sedan har jag väldigt många goda vänner kvar, som jag också saknar mycket. Men jag är väldigt ofta i Göteborg och det är ju bara en tågresa bort, har hon sagt.

Stjärnkocken Alexandra Zazzi.
Foto: ROBIN ARON / GT-EXPRESSEN

”Det finns en mister X”

I en intervju med GT berättar hon nu att hon träffat någon ny – men hon vill inte berätta vem. 

– Det är väldigt roligt. Men det är alltid så när man går in i en ny relation att man inte vill basunera ut det till hela världen. Man vill landa i det först. Det känns jättebra och roligt att bli kär igen, säger Alexandra Zazzi, som först berättade om kärlekslyckan för Aftonbladet.  

Förutom den nya kärleken är mycket annat annorlunda i hennes liv. Till följd av coronapandemin har det varit kämpigt med arbete. 

– För mig rent personligt är det bra men rent arbetsmässigt är det katastrof. Men det gäller hela branschen förutom sommarsverige som har att göra, säger Alexandra Zazzi.

Samtidigt håller hon sig upptagen.

– Jag skriver faktiskt på två böcker just nu. Och sedan ger jag mig själv tid att komma ikapp. Jag personligen mår bra. Jag har tagit tillfället nu att hinna ikapp med lite saker i livet, säger Alexandra Zazzi.