Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mingel när bloggeliten samlades i Göteborg

Sara Lindgren driver sajten Mormorsminne.se och är en av föreläsarna under bloggforum. Henrick Eriksson driver sajten Kråks stuga.se och är en av Sverige största bloggar inom inredning, trend och trädgård, Anna Reynold, initiativtagare till Bloggforum, Tess Andersson från hotellet Radisson Blue Riverside samt Kristofer Ruskonen, vd för det svenska champagnehuset Hatt et Söner.
Foto: Anders Ylander
Cecilia Thulin vågade sig på att sabrera en flaska chamapagne. "Jag tog det försiktiktig - det var första gången". Cecilia Thulin driver sajten Körsbärets Kök (korsbaretskok.blogspot.se), besöker bloggforum för första gången.
Foto: Anders Ylander
När Cecilia Thulin väl sabrerat flaskan fick hon sitt glas champagne.
Foto: Anders Ylander
Helena Nord driver sajten Mormorsglamour.se med gör-det-själv-tips om inredning, Anna-Karin Sten driver nancyandi.blogg.se, en blogg med tyngdunkt på inredning och foto. Härtillsammans med Viktoria Dahl som gör inredningsbloggen dahlarna.blogg.se.
Foto: Anders Ylander
Moa Allansson, som bloggar om sig själv på spiderchick.se tillsammans med Jennifer Benisty, inköpare och bloggare på avenymamma.se.
Foto: Anders Ylander
Karolin Karsson från den exklusiva shoppingsajetn members.com tillsammans med Albin Johansson från e-handelssajten Nelly.com samt Sofia Green även hon från Members.com.
Foto: Anders Ylander
Cimon Lundberg, chefredaktör för colourhouse.se kom till Bloggforum tillsammans med Jannie Elgqvist, make up-artist.
Foto: Anders Ylander
1 / 7

Mat, mode och inredning lockade superbloggarna till Göteborg.
I går och i dag har företagen Milk, trendenser och blogg.se dragit samman 70 av Sveriges bästa bloggare inom mat, mode och inredning till träffen Bloggforum i Göteborg.
– Årets tema är kreativitet, säger initiativtagarna Anna Reynold, vd på Milk.
Under två dagar bjuds deltagarna på föreläsningar, pepp och intressanta studiebesök. Och under söndagskvällen hann de med en champagneskål på taket till nya designhotellet Radisson Blue Riverside på Lindholmen.