Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mette-Marits hund hittad efter inlägg

Norska kronprinsessan Mette-Marit. Foto: ÅSERUD, LISE
Hunden försvann vid en skidtur OBS. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: GRøTT, VEGARD WIVESTAD

Den norska kronprinsessan Mette-Marits hund Muffins kråkebolle försvann under en skidtur.

Men efter att prinsessan efterlyst sin labradoodle på Instagram så kunde den snart hittas.

"Nu är hon tillrätta. Nu finns det många glada barn och vuxna här." skriver kronprinsessan i ett senare inlägg.

Det var under en skidtur i norska Vestmarka under onsdagen som den norska kronprinsessans hund försvann, vilket VG tidigare har rapporterat om. 

Hunden, en korsning av labrador och pudel, labradoodle, vid namn Muffins Kråkebolle, gick inte att finna och familjen fick bege sig hemåt själva. Kronprinsessan författade under eftermiddagen en efterlysning på Instagram.

Instagram–efterlysning

"Den här lilla damen försvann på en skidtur i eftermiddags. Hon är väldigt glad i människor och heter Muffins Kråkebolle." skrev Mette-Marit bland annat, och bad den som visste något om försvinnandet att höra av sig med tips. I inlägget bifogades en bild på det lurviga djuret.

 

LÄS MER: Norska kungahusets lurviga tillökning 

 

 

 

 

Lite senare, på kvällen, kunde hunden komma till rätta efter en räddningsaktion. I ett nytt Instagram-inlägg som publicerades syns prinsessan Ingrid Alexandra på bild tillsammans med den svarta labradoodlen.

Kom tillrätta på kvällen

"Nu är hon tillrätta. Nu finns det många glada barn och vuxna här." skriver Mette-Marit i inlägget.

Mette-Marit skriver vidare i inlägget att det inte är första gången som Muffins kråkebolle har stuckit i väg under en skidtur.

 

LÄS MER: Kunglig valplycka hos norska kronprinsparet

 

Många läsare engagerade sig i Muffins kråkebolls öde. Efterlysningen gillades av över 3 000 personer. Det senare inlägget gillades av nästan 10 000 läsare som visade sin glädje över att den lurviga krabaten hittat hem.