Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

McDonald's börjar med hemleveranser i Göteborg

Mc Donald's börjar med hemleveranser i Göteborg.Foto: ANNA SVANBERG / ANNA SVANBERG GT/EXPRESSEN

McDonald's börjar med hemkörning av burgare i Göteborg.

Tjänsten finns tillgänglig från den 13 november på fyra utvalda McDonald’s-restauranger i staden.

Hungrig och sugen på skräpmat, men för trött för att gå utanför dörren? Snart finns fler alternativ än hemkörd kebabpizza.

I dagarna lanserar McDonald's tjänsten McDelivery i Göteborg, som gör det möjligt att få sin burgare levererad till dörren.

Utkörning kommer inledningsvis att ske från fyra utvalda restauranger: Scandinavium, Avenyn, Lilla Klädpressargatan och Götgatan. Det hela sker i samarbete med Foodora, Onlinepizza och Uber Eats, och beställer gör man via en app.

Företaget uppger att de strävar efter att bli mer tillgängliga för sina gäster, och att satsningen är ett resultat av att man sett en ökad efterfrågan på hemlevererad mat.

– Att kunna erbjuda våra gäster möjlighet att beställa från vår meny, oavsett om de är hemma, ute i solen eller på jobbet, är helt i linje med vad som efterfrågas, säger Anders Höweler, franchisetagare i Göteborg, i ett pressmeddelande.

 

LÄS ÄVEN: Här avslöjas snusket inne på McDonald's i Skövde