Masskrock – stopp i trafiken

Publicerad

Fyra bilar har krockat på E45 i höjd med Brålanda.

Det är stopp i trafiken i norrgående riktning.

– Hur det är i södergående vågar jag inte säga, säger Andreas Svenblad, inre befäl vid räddningstjänsten i Vänersborg.

Det handar alltså om fyra bilar som har krockat.

Enligt räddningstjänsten är det stopp i trafiken.

– Det har varit stopp i norrgående riktning. Men de kommer släppa på trafiken alldeles strax, säger Andreas Svenblad, inre befäl vid räddningstjänsten.

Han tillägger:

Stopp på E45

– Hur det är i södergående vågar jag inte säga.

Vid 16.20-tiden uppskattar räddningstjänsten att de kommer vara kvar på platsen i cirka en kvart till.

Lyckligtvis blev ingen person allvarligt skadad, enligt räddningstjänsten.

– En person har klagat över lättare smärtor i sin ena hand. Det är allt vad gäller skador, som tur är, säger Andreas Svenblad.

Enligt polisen var totalt fem personer inblandade.

 

LÄS OCKSÅ: Två personbilar i krock – vägen avstängd

Erik Göthlin
Erik Göthlin

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER