Masskrock på bro – stopp i trafiken

Publicerad

Det har skett en masskrock på Svinesundsbron, uppger polisen.

– Det ska vara fem bilar och tio personer inblandade totalt, säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg.

Bron har stängts av till följd av olyckan.

Larmet om krocken kom till polisen 15.23 på lördagseftermiddagen. Krocken har skett på Svinesundsbron, på den norska sidan.

– Det ska vara fem bilar och tio personer inblandade totalt, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.

Bro stängs av

Eftersom krocken skedde på den norska sidan är det den norska polisen som har hand om ärendet.

– Den ska ha skett tio meter in på den norska sidan, säger Fuxborg.

Enligt polisens initiala uppgifter ska ingen person ha skadats i samband med krocken. Däremot är det stora trafikstörningar efter krocken.

– Vägen är avstängd, säger Thomas Fuxborg.

 

LÄS OCKSÅ: Två bilar i krock på E6

Erik Göthlin
Erik Göthlin

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER