Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mary Kay-familjens liv i lyx: ”Vi är stolta”

Ann Wallblom och hennes make Bo. På tio år har deras bolag Wallblomgruppen gjort en sammanlagd vinst på drygt 700 miljoner kronor – största vinsterna kommer från kosmetikamärket Mary Kay.Foto: ROBIN ARON
Bo och Ann Wallbloms exklusiva radhus som de 2010 köpte för 26 miljoner kronor.Foto: MICHAEL SYRÉN

Bo och Ann Wallbloms bolag Lesley Cosmetics har på tio år gjort sammanlagda vinster på nästan en halv miljard kronor på kosmetikajätten Mary Kay.

Säljarna – 23 000 unga kvinnor i Norden som säljer produkterna – har gjort att Göteborgsfamiljen Wallblom kan leva lyxliv.

I våras gav Bo Wallblom sin 29-åriga dotter en mångmiljongåva: En exklusiv villa i Hovås utanför Göteborg för 27 miljoner kronor.

– Vi är stolta inte minst på sättet vi tjänar pengar, säger Carl-Henric Wallblom, vd i familjebolaget och son till grundarna.

Expressen Premium

Cyber Monday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Här är Sveriges 10 bästa hamburgerrestauranger

• Klassiska tillbehör • Smaksensation • Hemliga menyn

Här är experternas bästa råd: Teknikfonder du ska köpa nu

Sparekonomerna: ”Tror inte vi har en bubbla”

Magiska knepet som får dina sparpengar att växa

Experten: ”Borde undervisas i skolan”