Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mary Kay-familjens liv i lyx: ”Vi är stolta”

Ann Wallblom och hennes make Bo. På tio år har deras bolag Wallblomgruppen gjort en sammanlagd vinst på drygt 700 miljoner kronor – största vinsterna kommer från kosmetikamärket Mary Kay.Foto: ROBIN ARON
Bo och Ann Wallbloms exklusiva radhus som de 2010 köpte för 26 miljoner kronor.Foto: MICHAEL SYRÉN

Bo och Ann Wallbloms bolag Lesley Cosmetics har på tio år gjort sammanlagda vinster på nästan en halv miljard kronor på kosmetikajätten Mary Kay.

Säljarna – 23 000 unga kvinnor i Norden som säljer produkterna – har gjort att Göteborgsfamiljen Wallblom kan leva lyxliv.

I våras gav Bo Wallblom sin 29-åriga dotter en mångmiljongåva: En exklusiv villa i Hovås utanför Göteborg för 27 miljoner kronor.

– Vi är stolta inte minst på sättet vi tjänar pengar, säger Carl-Henric Wallblom, vd i familjebolaget och son till grundarna.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Släktingen: ”Ingen skulle få ta honom ifrån henne”

Misstänkta kvinnan förlorade sitt första barn

Så gör du för att inte skatta bort dina pensionsinkomster

Experten: Då skattar du i onödan

Beskeden: När och hur du kommer att få ett vaccin

Så går det till – allt du behöver veta