Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Märtha Louises svar efter shamanens sexavslöjande

Märtha Louise beskriver pojkvännens sexavslöjande som ett misstag.
Foto: CARINA JOHANSEN / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN
Märtha Louise och Shaman Durek blev ett par tidigare i år.
Foto: DARYL HENDERSON / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN

För ungefär två veckor sedan berättade shamanen och norska prinsessan Märtha Louises partner Durek Verrett i sin podcast om intima detaljer de båda mellan.

Avsnittet togs sedan ner, norska Se och Hör skriver att det var Kung Harald och Drottning Sonja som ville att det skulle tas bort.

I kommentarer på sin Instagram skriver Märtha Louise själv: ”Min pojkvän gjorde ett stort misstag”.

Shaman Durek, som egentligen heter Durek Verrett, har i sin podcast ”Ancient wisdom today”. I ett nyligen publicerat avsnitt avhandlar han bland annat sin syn på sexualitet – och berättar detaljer från sitt eget sexliv.

Han menar att han kan styra sin egen utlösning och att han kan tillfredställa sin sexpartner på bästa möjliga vis.

– Några gånger har jag haft sex tre till fyra gånger om dagen, och min flickvän frågar ”ska du komma?” och jag svarar ”nej, men jag ska ge dig så många orgasmer som du vill”, sa han i podden, enligt Nettavisen.

Podcasten plockades ner 

Podcastavsnittet plockades sedan ner, norska Se och hör skriver att det var efter påtryckningar från Shaman Dureks svärföräldrar Kung Harald och Drottning Sonja.

Prinsessan Märtha Louise har kommenterat händelsen bland sina kommentarer på Instagram skriver Abcnyheter och hänvisar till Se och Hör.

Bland annat skriver hon att hon inte visste om det hela. 

”Min pojkvän gjorde ett stort misstag, jag visste inte om det. Han lär sig av sina misstag och det kommer inte att hända igen, tack för att du bryr dig”, svarar hon en följare som kommenterat. 

”Vi är alla här för att lära oss” 

Till en annan följare som kommenterat ”Stackars din familj” svarar prinsessan:

”Vi är alla här för att lära oss och han gjorde ett stort misstag som han nu lär sig av. Tack för att du tänker på min familj, jag tänker på dem jag också. Men det kommer inte att hända igen. 

Märtha Louise har tidigare varit gift med Ari Behn och de har tre barn tillsammans. Efter skilsmässan var prinsessan singel under ett par år innan hon i våras offentliggjorde relationen med Shaman Durek. 


Här möter Shaman Durek norska pressen: ”Kritik är normalt”.