Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mannen i lägenheten: "Förstår inte varför"

Polisen gjorde på fredagen ett tillslag mot en lägenhet på Väderilsgatan. Agron Kastrati, som bor i lägenheten, förstår inte varför.
Foto: Lennart Rehnman

På fredagen slog polisen till mot en lägenhet på Väderilsgatan på Hisingen.

– Vi förstår inte varför de varit här, säger Agron Kastrati, 40, som bor i lägenheten.

På fredagsförmiddagen slog polisen till mot en lägenhet på Väderilsgatan på Hisingen. Enligt uppgifter till GP hade det att göra med onsdagens dödsskjutningar, något som polisen dock inte velat bekräfta.

Agron Kastrati, 40, bor i lägenheten där polisen på fredagen gjorde ett tillslag. Enligt honom upptäcktes detta av hans son, som kom hem tidigare från skolan och upptäckte att dörren var uppbruten. Familjen trodde först att de drabbats av inbrott, men när de kontaktade polisen ska de ha fått veta att de inte får gå in i lägenheten. Familjen är orolig över vad som har hänt.

– Vi förstår inte varför de varit här. Ingen av oss är kriminell, mina barn studerar, jobbar, säger Agron Kastrati till GT.

"Kan inte bekräfta"

Polisen kommenterar i nuläget inte i vilket ärende de varit i lägenheten.

– Det är inget jag kan uttala mig om. Jag kan inte bekräfta i vilket ärende vi har gjort den insatsen. Det är ett pågående ärende, säger Jenny Widén.

Om familjens om bor i den aktuella lägenheten figurerar i någon utredning kan hon inte säga något om.

– Det är ingenting som jag kan kommentera, säger Jenny Widén.

Ingen ska ha gripits i samband med fredagens tillslag.