Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man överfölls på väg hem: ”Svimmade av"

Överfallet inträffade i centrala Skövde under natten mot söndag.Foto: Google maps

En man i 45-årsåldern var på väg hem från krogen i Skövde under natten mot söndag.

Då blev han överfallen bakifrån.

– Målsäganden har blivit slagen och sparkad så svårt att han svimmade av en stund, säger Skövdepolisens stationsbefäl Joakim Nordlund till Skövde Nyheter.

Överfallet inträffade strax före klockan tre under natten mot söndag i Norrmalm i Skövde, vid korsningen Ännagatan/Heleniusgatan. En man i 45-årsåldern hade varit ute på krogen när han blev attackerad och misshandlad.

– Målsäganden har blivit slagen och sparkad så svårt att han svimmade av en stund. Det är fortfarande oklart om något tillhygge har använts, och jag har heller inga närmare uppgifter om mannens skadeläge. Men han ska ha varit vaken och talbar när ambulans kom till platsen, säger Joakim Nordlund, stationsbefäl vid polisen i Skövde, till Skövde Nyheter.

Polisen vädjar till allmänheten

Jourhavande förundersökningsledaren Eva Karlsson uppger för tidningen att mannen berättat för polisen att han hört minst två personer som kom bakifrån.

– Om det sedan var fler som gav sig på mannen är fortfarande oklart, säger Eva Karlsson.

Skövdepolisen uppger att mannen, som fått vård på sjukhus, kommer att höras under söndagseftermiddagen och att förhoppningen är att man efter det har mer att gå på.

Samtidigt vädjar polisen till allmänheten.