Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Maskerad rånare hotade butikspersonal med kniv – flydde till fots

Polisen fick under måndagskvällen in ett larm om att en maskerad man med kniv ska ha rusat in i en butik i Trollhättan. Enligt vittnesuppgifter ska mannen ha lämnat platsen till fots.

Polisen är på plats och söker i området.

– Det är någon typ av rånförsök eller rån. Det är oklart om han har fått med sig något från butiken, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen region Väst.

Det var vid 19-tiden som polisen fick in ett samtal om att en man rusat in på en matbutik i Trollhättan. 

Enligt inringaren ska mannen varit maskerad och haft en kniv i handen. mannen ska ha lämnat butiken till fots. Samtalet bröts och enligt polisen är personen som har ringt och larmat troligtvis ett vittne till händelsen. 

Sökte efter mannen

– Det är någon typ av rånförsök eller rån. Det är oklart om han har fått med sig något från butiken, sa Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen region Väst, strax efter händelsen.

Polisen och ambulans åkte till platsen. Enlig polisen finns det inte några uppgifter om att någon ska ha skadats vid händelsen.

Polisen söker i närområdet efter mannen.

Mådde dåligt efter rånet

Vid 19.20-tiden meddelar polisen att ett det är ett rån som begåtts, och inte bara ett rånförsök. Ingen misstänkt gärningsman hade då gripits. 

Ingen person ska ha skadats fysiskt vid händelsen, men enligt polisen ska två personer i butiken har uppgett att de mår dåligt av händelsen.

Enligt polisen rör det sig troligen om en ensam gärningsman. Han ska ha lämnat butiken till fots i riktning österut. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!