Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man knivskuren i ansiktet – misstänkt person anhållen

Här är larmnumren som du behöver ha koll på
En man i 20-årsåldern har knivskurits i ansiktet. Polis är på plats med flera patruller. Foto: LINUS OLSSON / LINUS OLSSON - PHOTOLSSON

En man i 20-årsåldern har knivskurits i ansiktet i Ytterby utanför Kungälv.

På onsdagsmorgonen anhölls en man, misstänkt för dådet.

Polisen larmades till Ytterby vid 21.50 på tisdagskvällen, efter att ha fått in flera samtal om ett bråk i ett bostadsområde. 

Enligt uppgifter till polisen ska flera personer, eventuellt maskerade, ha varit på platsen. Det finns även uppgifter om att en person ska ha skadats.

– På platsen hittar vi en man i 20-årsåldern som har knivskurits i ansiktet. Han var vaken och talbar, hans skador är inte livshotande, säger Martina Saghamre, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Två gärningsmän uppges ha setts hoppa in i en bil och fly från platsen med bil.

Polisen sökte igenom området med radiobilar, hundpatruller och helikopter. Vittnen har hörts och det ska också målsägande göra, när han har fått vård.

En man anhållen

Vid 04.00 meddelade Göteborgspolisen att en man i 20-årsåldern har hämtats in till förhör i ärendet. Senare under morgontimmarna anhölls han.

Ärendet rubricerades inledningsvid som grov misshandel, alternativt försök till rån, alternativ försök till utpressning.

– Jag vet inte vilken brottsrubricering man landade i till slut, säger Martina Saghamre.

Det är oklart om den misstänkte gärningsmannen har gjort några medgivanden.