Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man knivhuggen till döds – två anhållna

På onsdagskvällen blev en man knivskuren i en bostad i Ulricehamn.

Mannen avled av sina skador och två personer har nu anhållits, misstänkta för mord.

Polisen larmades till bostaden i Ulricehamn vid 22-tiden på onsdagskvällen och larmet gällde ett bråk.

När de kom till platsen hittades en knivskuren person.

– Det är troligtvis ganska allvarliga skador där, så vi har inlett en förundersökning om försök till mord, sa Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst, i inledningsskedet.

Den knivskurne mannen fördes till sjukhus i ambulans och en annan person som fanns kvar i bostaden togs med till förhör.

Två anhållna för mord

Två ytterligare personer som fanns i bostaden blev tidigt misstänkta och var på torsdagsmorgonen fortfarande på fri fot då de lämnat innan polisen kom fram till platsen.

– Vi hade en insats under stora delar av natten där vi letade efter två gärningsmän och framförallt en huvudmisstänkt men vi har inte fått tag på dem, sa Morten Gunneng.

Under torsdagseftermiddagen meddelade dock polisen att offret avlidit av sina skador. Ärendet utreds nu som mord och två personer är anhållna, misstänkta för mordet. Det skriver polisen på sin hemsida.