Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Livshotande skador efter singelolycka

GÖTEBORG. En man i 25-årsåldern fördes under natten mot söndag med allvarliga skador till Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg, efter en trafikolycka.

Olyckan inträffade på Mölndalsvägen i Göteborg.

– Han tillstånd är livshotande, säger Robert Sjölund på Sahlgrenskas pressjour på söndagsförmiddagen.

Det var klockan 01.40, natten mot söndagen, som en person skadades allvarligt i en singelolycka på Mölndalsvägen i Göteborg. Mannen fördes enligt polisen till Sahlgrenska sjukhuset med skallskador.

Närmare omständigheter kring olyckan är i nuläget inte kända, men enligt räddningstjänsten satt mannen fast.

– Bilen är tagen i beslag för en teknisk undersökning. Det har varit en singelolycka vet vi och en man är förd till sjukhuset där. Olyckan inträffade i höjd med avfart 30, säger Joakim Hansson, biträdande vakthavande befäl hos polisen i Västra Götaland.

Livshotande skador

Vad som föranlett olyckan är oklart.

– Personen satt fast i bilen och vi var tvungna att klippa loss honom, men jag vet ingenting om skadorna, säger Peter som är larm- och ledningsoperatör hos räddningstjänsten i Storgöteborg.

Vid 11-tiden på söndagsförmiddagen meddelade Sahlgrenska sjukhusets pressjour att mannens tillstånd är mycket allvarligt.

– Han lider av livshotande skador, säger Robert Sjölund på Sahlgrenskas pressjour till GT.