Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Linda fick miljonvinst – på lotten hon glömt av

Största spelvinsterna någonsin i Sverige.
Linda Gåård från Sollebrunn skrapade fram en miljonvinst i TV4.Foto: Svenska spel/Pressbild
Pierre Jonsson, Svenska spels vinnarambassadör.Foto: Svenska spel/Pressbild

Linda Gåård, 45, hade glömt bort att hon hade en trisslott i plånboken.

Sedan kom hon på det och nu har hon blivit miljonär.

– Det är blankt ..., berättade hon om känslorna när hon skrapade Triss i TV4, i ett pressmeddelande.

Linda Gåård från Sollebrunn utanför Alingsås arbetar nattskift. För några veckor sedan skulle hon åka och hämta ut ett paket i en butik i Vårgårda, men var lite tidig och där före de öppnade.

Då, medan hon väntade på att butiken skulle öppna, slog det henne att hon hade en Trisslott i plånboken. Hon tog fram den, skrapade den – och insåg sedan att hon gått och burit på en riktig jackpott:

Tre klöver, vilket innebär chans till stora pengar i skrapet i TV4.

Vann över en miljon kronor

Och på lördagsmorgonen var det dags. 

Linda Gåård kom, skriver Svenska spel i ett pressmeddelande, till tv-studion i Stockholm tillsammans med sin sambo och han var med som stöd när hon skrapade fram 10 000 kronor i månaden i tio år – sammantaget alltså över en miljon kronor.

– Jag vet inte riktigt hur vi ska använda vinstpengarna. Men någon form av investering blir det i alla fall, sedan får vi se, säger Linda Gåård i pressmeddelandet.

Svenska spels vinnarambassadör Pierre Jonsson gläds med Linda Gåård.

– Att först skrapa fram en klövervinst efter ett nattskift på en Triss man haft över en månad i plånboken, blir bara det en glädjechock, säger han i pressmeddelandet och fortsätter:

– Sedan bara 14 dagar senare sitta i Nyhetsmorgonstudion och skrapa fram det belopp som kommer in på banken varje månad i tio år framöver, kan göra vem som helst lite svettig.