Lastbilskrasch orsakade stora trafikstörningar

Publicerad

En lastbil och en personbil krockade på E6 i höjd med Mölndal under torsdagen.

Olyckan orsakade stora trafikstörningar på platsen.

Larmet om olyckan kom strax innan 13-tiden på torsdagen.

Enligt räddningstjänsten hade en lastbil och en personbil krockat på E6 i höjd med Mölndal.

Olyckan skedde i norrgående riktning. Det var inledningsvis stopp i flera filer.

– En fil är öppen. Det blir trafikstörningar. Men jag har ingen prognos på när det kan vara uppklarat, säger Joakim Hallin vid räddningstjänsten strax efter att olyckan skedde.

Stora trafikstörningar

Personbilen ska ha stå utmed mitträcket medan lastbilen ska stått i mittfilen.

Vid 13.40-tiden meddelade polisen att olyckan var uppklarad och att trafiken hade börjat gått som vanligt på platsen.

Det är oklart hur olyckan faktiskt gick till. Enligt räddningstjänst och polis finns det inga uppgifter om att någon skadades i samband med olyckan.

 

Läs GT i vår nyhetsapp. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android. 

Relaterade ämnen
Gustav Sandström
Gustav Sandström
Erik Göthlin
Erik Göthlin

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER