Lastbil och personbil i krock på E6 – stora trafikstörningar

Publicerad

En personbil och en lastbil har kolliderat på E6 i Göteborg.

Olyckan har stor trafikpåverkan.

– Vi har fått stänga av tre av fyra körfält så det går trögt, säger Dan Lindquist, larm- och ledningsoperatör hos räddningstjänsten Storgöteborg.

Ingen person ska ha kommit till skada i samband med olyckan.

Strax innan 15 på onsdagseftermiddagen larmades polis och räddningstjänsten till E6 i Göteborg.

En personbil och lastbil har kolliderat och räddningstjänsten har fått spärra av delar av vägen, och det har resulterat i störningar i trafiken.

– Vi har fått stänga av tre av fyra körfält så det går trögt, säger Dan Lindquist, larm- och ledningsoperatör hos räddningstjänsten.

Inga personer uppges ha skadats i samband med olyckan.

– Lyckligtvis har vi inga rapporter om skador, men det är en del bråte på vägbanan och vi inväntar bärgare så vi kan få bort fordonen från platsen, säger Lindquist.

Vid 15:20-tiden rapporterade räddningstjänsten att man lämnat platsen, efter att vägbanan rensats och fordonen bärgats. Efter det ska trafiken ha flödat på som vanligt.

Alfred Dikalow
Alfred Dikalow

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER