Till höger i bild är två av Camilla Läckbergs inlägg från Instagram. Den ena är ett självporträtt på Läckberg i stram frisyr och den andra är en bild på flera färgglada, glittrande klänningar.
Till höger i bild är två av Camilla Läckbergs inlägg från Instagram. Den ena är ett självporträtt på Läckberg i stram frisyr och den andra är en bild på flera färgglada, glittrande klänningar.

Läckberg satsar på blingbling i New York

Publicerad

"Själv sparar jag blingandet till på lördag"!

Det skriver Camilla Läckberg, 38, på Instagram innan hon träffar sin amerikanske agent i proper klädsel.

På lördagen är det dags för hennes dansdebut i New York.

Författarinnan Camilla Läckberg har mycket att göra i New York, dit hon anlände i onsdags.

Förutom att träna dans med sin danspartner Stefano Oradei och sedan tävla i Manhattan Dancesport Championship på lördag har Camilla Läckberg ägnat sig åt affärer.

Stram frisyr

Hon har bland annat träffat sin amerikanske agent över en middag, avslöjar hon på Instagram.

I en stram bakåtkammad frisyr och svart topp plåtar hon sig själv framför spegeln på väg ut i den amerikanska kvällen.

Det är långt ifrån det blingbling man förstår att hon älskar när man ser bilder på vackra dansklänningar och färgglada smycken i drivor.

Shoppar loss

Hur mycket hon kommer att handla när hon shoppar loss när hon drar ut på Manhattan på lördagen återstår att se.

Men man kan gissa att det blir en och annan blåsa, inte minst behöver hon väl några stycken i olika färger och former och hon ska fortsätta tävlingsdansa i framtiden?

Anette Fredriksson
Anette Fredriksson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER