Kvinna fastklämd vid lastbilskrock

Publicerad

En kvinna har förts till sjukhus efter en krock mellan personbil och lastbil mellan Tibro och Värsås, skriver P4 Skaraborg. 

Kvinnan klämdes fast och räddningstjänsten fick klippa upp bilen för att få ut henne, hon var dock vid medvetande. 

Det var vid klockan tolv som larmet kom om en trafikolycka mellan Tibro och Värsås. Det handlade om en personbil och en lastbil som kolliderat. Lastbilen ska dock ha lyckats väja ner i diket för att undvika en kraftigare kollision. 

I den kraftiga kollisionen klämdes den kvinnliga föraren av personbilen fast i sitt fordon och räddningstjänsten var tvungna att klippa ut henne ur fordonet, skriver P4 Skaraborg. 

Förd till sjukhus 

Kvinnan var kontaktbar vidd den säkra uttagningen som räddningstjänsten genomförde. Hon har förts till sjukhus. Det är oklart hur allvarliga hennes skador är. 

Även lastbilschauffören ska ha skadat sig i kraschen, skriver P4 Skaraborg. Chauffören ska ha klagat på ryggsmärtor. 

 

Få de senaste nyheterna i GT:s nyhetsapp. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Maya Dahlén Persson
Maya Dahlén Persson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER