Kvinna attackerad i natt – misstänkt våldtäktsförsök

Publicerad

En kvinna misstänks ha blivit utsatt för ett våldtäktsförsök under natten till onsdagen.

Händelsen ska ha skett i Falköping.

Kvinnan uppges av polisen ha blivit slagen och sparkad när hon försökte backa undan.

Det misstänkta våldtäktsförsöket ska ha skett omkring 23.15 under natten mot torsdagen. Enligt polisen var kvinnan på väg hem när två män stoppade henne.

När hon backade undan från männen uppges de ha sparkat och slagit henne.

– Händelsen anmäldes vid 00.15 efter att kvinnan fått skjuts hem av ett gäng killar. Vi är mycket intresserade av att komma i kontakt med dem och även höra från andra som kan tänkas veta mer eller som sett någonting av händelsen. Ring gärna 114 14, säger Fredrik Bergström, stationsbefäl hos Skövdepolisen, till Skövde Nyheter. 

Ingen gärningsman gripen

Kvinnan kördes till sjukhus med ambulans för kontroll av sina skador.

– Hon blev stoppad och i alla fall en av männen försökte ta på henne. När hon backade slog de och hon fick ont i magen och ansiktet, säger Tommy Nyman, presstalesperson på polisen.

Strax innan klockan 07.00 på morgonen meddelar polisen att ingen person har blivit gripen för den misstänkta attacken på kvinnan.

 

Senaste nytt från Västsverige i GT:s mobilapp. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android

Relaterade ämnen
Jonas C Andersson
Jonas C Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER