De tio krigarna poserar stolt med sina raketgevär och kalasjnikovs.
Flera av dem riktar det högra pekfingret uppåt. Det symboliserar egentligen en bön eller seger, men IS-krigarna har kidnappat symbolen och gjort den till sitt eget gängtecken.
Taha Shade, då 26, håller ett vapen med högerhanden och riktar pekfingret uppåt. Hans två år yngre bror Mostafa Shade och kusin Omar Shahadeh, 26, gör samma tecken.
De är redo för slagfältet.
"Med detta kommer segern!", skriver Taha Shade när han publicerar krigsbilden på Facebook.
"Vi måste hjälpa våra muslimska bröder och systrar som lider".
Jonas Aref El Hassan, 23, satt hemma hos föräldrarna frustrerad över att så många civila mördades i Syrien.
– Jonas tittade på massa filmer på nätet. Han såg hur kvinnor och barn våldtogs och mördades på gatan. Han ville inte bara se på, säger en närstående.
Chalmers-studenten åkte för att kriga mot Assad-regimen.
Gamla klasskamrater har svårt att få ihop bilden av Jonas Aref El Hassan som en rebellsoldat. De minns honom som den lugna killen i klassen som kämpade för att få bra betyg när han gick på Motorbranschens tekniska gymnasium i Göteborg.
Han klarade godkänt i allt, men också en del VG och tre MVG - i datorkunskap, företagsekonomi A och körkortsteori. I religionskunskap blev det bara godkänt.
– Han var aldrig högljudd eller bråkig. Jonas ville alla väl och var väluppfostrad. Han visste hur man uppförde sig, säger en vän från skoltiden.
Ett fåtal i klassen visste att han var troende muslim, men inte fanatisk. Det enda som utmärkte honom var att han inte drack alkohol eftersom det gick emot hans tro. Engagemanget för Mellanöstern fanns, men för Palestina, där föräldrarna hade rötter.
– När konflikten kom på tal var han väldigt propalestina. Men det var inte så konstigt i sig med tanke på hans bakgrund, säger en klasskompis.
Han läste ett tekniskt basår och började hösten 2009 studera till sjöingenjör på Chalmers tekniska högskola i Göteborg, med målet att arbeta i rederibranschen. Jonas Aref El Hassan tog aldrig examen.
Vid sidan av studierna gillade han att träna på gym och kampsporten MMA. Flera av Syrienkrigarna och kusinerna hade kampsporten som gemensamt intresse, berättar anhöriga och vänner. Offentliga handlingar ger intrycket av att 23-åringen gick in i företagsbranschen i december 2012, när han blev styrelseledamot i bolaget Mena Group AB som handlade med hemelektronik och vitvaror. Men det var under den tiden som han lämnade Sverige för att strida. I maj 2014 försattes bolaget i konkurs.
Men då var Jonas Aref El Hassan redan begravd någonstans i Syrien.
Vad har de unga krigarna gemensamt?
Säkerhetspolisen ser ingen specifik personlighetstyp bland de uppemot 300 svenskar som hittills anslutit till al Qaida-inspirerade grupper, bland annat Islamiska staten, i Syrien och Irak.
Drivkrafter kan vara att man upplever globala orättvisor, förtryck av en folkgrupp, utanförskap, identitetssökande, personliga tragedier, våldsfascination eller äventyrslystnad. Kriget ger vissa en känsla av makt, gemenskap, respekt och tillhörighet.
I kusinernas fall tycks drivkraften inledningsvis ha varit att man upplevde en global orättvisa som drabbade försvarslösa kvinnor och barn, inledningsvis främst från den sunnimuslimska befolkningen. Fienden i deras ögon, Syriens president Bashar al-Assad, från den shiitiska grenen alawiter, ville till varje pris krossa upproret. Under den här perioden, hösten 2012, åkte Jonas Aref El Hassan.
"Vårt samhälle är tvunget att vakna".
Orden kommer från Ulf Boström, integrationspolis i Angered. Han tar emot vid polishuset i Angered och hälsar på flera bekanta ansikten. Det märks att de som bor här respekterar honom.
Ulf Boström vägrar kalla de unga krigsresenärerna för muslimer.
– Islam är enligt troende en fredens religion. Muslimer har inte ihjäl andra människor, muslimer är de som bidrar till samhällsutvecklingen och som skäms för att det finns en okunnig grupp med en extrem tolkning som kidnappar islams namn när man skär halsen av folk.
En lag som förbjuder terrorresor ska presenteras under året. Ulf Boström är inte nöjd med att svenska politiker dröjer med att ta fram en sådan.
– Vi bryr oss, men vi bryr oss mer när det börjar bränna under våra egna fötter.
Enligt honom har politikerna börjat ta allmänhetens oro på allvar först när allt fler av krigarna återvänt från Syrien och Irak.
– Vi måste göra det så svårt som möjligt att åka dit, säger Boström som menar att vi annars låter den lokala befolkningen lida.
Göteborgs stad har skapat två heltidstjänster som ska ägna sig åt att stoppa krigsresorna.
En av de ansvariga är Zan Jankovski, regional samordnare mot våldsbejakande extremism.
Men myndigheterna ligger steget efter. Radikaliseringen sker i slutna miljöer eller på sociala medier. Jankovski är som polisen beroende av tips från föräldrar, vänner och skolpersonal.
– Vi har exempel på ungdomar som köpt biljett ner men där vi i samverkan med olika myndigheter och föräldrar lyckats få dem att inte åka. Men det här är ingen garanti att de här individerna tänker om. Det kanske bara är en tillfällig lösning, säger han.
Kusinerna behövde pengar till kriget. Omar, Taha och Mostafa tog lån på totalt 260 000 kronor. Skulderna är kontroversiella och bevisar enligt vissa att de saknat kunskap om islam. Enligt Koranen ska man undvika lån.
När Jonas Aref El Hassan anlände ringde han anhöriga och försäkrade dem att han var där för att hjälpa kvinnor och barn. Han sa att han bara skulle köra skadade i ambulans genom farliga områden.
Snart publicerade svenskarna bilder på sig själva beväpnade med automatvapen och raketgevär.
De hade kommit till ett kaos. Rebellgrupperna som stred mot Assads regeringsstyrkor var splittrade och alla utlänningar var inte välkomna. Jonas Aref El Hassan och flera av svenskarna lyckades få en placering i rebellgruppen Kataeb al-Muhajereen, som senare skulle ansluta till IS.
– Jonas åkte inte för att döda någon, säger en anhörig.
Ett halvår senare, i juni 2013, nåddes familjen av beskedet att han dödats i strider mot de syriska regeringsstyrkorna i Idlib, väst om Aleppo i nordvästra Syrien. En vän från Göteborg, nu död, ringde efter slaget.
"Jonas är död. Han har gått bort i kriget", var allt svenskens mamma hann uppfatta innan hon ramlade ihop i lägenheten.
Närstående menar att den radikala ideologi som terrorrörelsen IS står för är emot deras värderingar och även det El Hassan stod för.
– Han ville följa sin religion på rätt sätt. Men han hade insett att det IS står för är emot vår religion. Om han levt skulle han aldrig ha gått med i den nya gruppen. IS har inget med Koranen att göra, säger en anhörig.

När Jonas Aref El Hassan dödades fanns flera av kusinerna på plats i Syrien. Två av dem var bröderna Khaled och Omar Shahadeh, som anslöt till terrororganisationen IS. Khaled Shahadeh är förevigad på en videofilm där han och andra krigare välkomnar befälet Omar al-Shishani, som spekuleras ha avancerat till militärchef för Islamiska staten.
För tillfället befinner sig Khaled Shahadeh i Sverige. Han uppges vara splitterskadad. I februari flög han från Landvetter till Istanbul med ett falskt pass, men nekades inresa i Turkiet tillsammans med sin fru. Den turkiska gränspolisen skickade honom tillbaka till Landvetter där man upptäckte att passet var falskt. Han misstänks för brukande av falsk urkund. Svensken har erkänt brott i förhör och hävdar att en okänd syrier sålt passet.
– Han lät tillverka passet i Grekland, jag gav han ett foto på mig och betalade 500 euro, säger han i förhöret.
Han får frågan varför han reser med ett falskt pass.
– För att jag inte kommer in i Turkiet på mitt svenska pass.
I förhör uppgav hans hustru att de gift sig på islamiskt vis en vecka tidigare. De var på väg till Istanbul på bröllopsresa, hävdade hustrun som hade ett finskt pass.
Storebror Omar Shahadeh dödades i november 2013 under strider mot de syriska regimstyrkorna i Aleppo, enligt närstående.
– Vi vet inte var de har begravt honom. Det gör ont i hjärtat, säger en anhörig.

Omar Shahadehs beslut att åka ner har överraskat omgivningen.
Vänner och familj beskriver honom som tystlåten, skötsam och lugn. Han tog studenten på NTI-gymnasiet i Göteborg med goda betyg, flera MVG och VG. Han gifte sig och flyttade ihop med sin fru i Borås där han började studera till dataekonom på högskolan. Våren 2011 avbröts studierna i samband med att han blev pappa.
– Jag tror att han blev jättenervös när han skulle få barn och fullföljde inte studierna. Han oroade sig för hur han skulle försörja familjen, säger en vän.
Hustrun hade innan avresan fått veta att han skulle på semester till Spanien. När hon fick tag på honom, i juni 2013, berättade Omar Shahadeh att han var i Syrien för att kriga mot Assad-regimen.
Hon ville inte ha kontakt med honom så länge han befann sig där och ansökte om skilsmässa.
– Jag är inte stolt över vad dessa grupper gör där nere. Omar var en omtänksam person och ville hjälpa alla. Jag är glad att han gick bort innan dessa grupper började begå massaker. Det är väldigt jobbigt för mig. Vad ska jag säga till vår son när han blir stor? har exhustrun tidigare berättat.
Bröderna Shahadeh ansåg att de hade ett ansvar för att hjälpa muslimerna som angreps av Assads regim.
– Muslimer är som en kropp. Får du ont i armen känner hela kroppen smärtan. Andra muslimer ska inte behöva lida, sa sönerna till familjen.
Närstående hävdar att man förgäves försökte övertala dem att återvända till Göteborg. Samtidigt finns en stolthet för brödernas kamp.
– Våra bröder och kusiner har åkt ner med goda avsikter. Det är det viktigaste för oss, säger en anhörig.
En annan menar att det vi ser i västmedia är propaganda om IS.
– De dödar inte civila och oskyldiga människor. Det är Bashar al-Assad som är terrorist och inte Islamiska staten, säger en anhörig.
Att bröderna, deras kusiner och alla andra unga svenskar åkt till kriget är i själva verket det internationella samfundets fel, resonerar personen.
– Om resten av världen hade stoppat Bashar-diktaturen från början och hindrat honom från att döda folket, då hade ingen åkt dit.
"De måste ha blivit hjärntvättade".
"De var aldrig extrema".
"De visste knappt vad som står i koranen".
Det är några typiska kommentarer om kusinerna från vänner, skolkamrater och familjemedlemmar.
En barndomskamrat som umgicks med kusinerna, och även andra IS-krigare från Göteborg, berättar hur de i tonåren festade, drack alkohol, hade flickvänner och rökte. Det var inget tal om jihad eller att dö som martyr. Vardagen var som för många andra ungdomar, med skillnaden att dessa växte upp i stadsdelar som präglas av social utsatthet, usla skolor och få elever som klarar godkända betyg och fortsätter till högre studier.
– De måste ha blivit hjärntvättade rakt av, för de har ingen extremism i sig över huvudtaget. Ingen av dem har läst Koranen i hela sitt liv. De vet inte vad Koranen är. De här visar att de måste ha fått deras hjärna raderad, säger en gammal vän.
"Idag lever vi i en tid där muslimerna är måltavlorna. Muslimerna slacktas höger och vänster. All krig i världen idag är emot muslimerna. Våra syskon ropar efter hjälp vem är det som svarar?"
Så inleder Taha Shade ett meddelande på Facebook i mars förra året. Han är Syrien med sina kusiner och poserar stolt och stridsklädd.
Han var flitig på Facebook och uppdaterade ofta bilder på stridsklädda kamrater eller kusliga bilder. En föreställer mördaren Jason från filmen "Fredag den 13:e", blodig och med en gammal hockeymask för ansiktet.
Bildens nedre halva täcks av texten:
"I'm the kind of friend who will help you hide a dead body, but if you betray me, just remember:
I KNOW HOW TO HIDE A DEAD BODY"
Den 29 april 2014 gjorde han en sista uppdatering. Taha Shade skrev att de attackerat och fångat sex från Fria syriska armén, rebellstyrkan som också strider mot regimen. Soldaterna togs på bar gärning när de tittade på porr. "De hörde inte ens oss komma. Killarna som vaktade dem sprang i väg utan att varna dem eller göra ifrån sig ljud. De hävdar att de vill ha Allahs Sharia på jorden".

Några dagar senare, i början av maj 2014, dödades han i en internstrid mot islamistiska rivalgruppen al-Nousrafronten i Syrien. Enligt flera uppgiftslämnare ingick han i den grupp från IS som sändes för att medla.
Men något gick snett. Det finns skilda uppgifter om vad som hände. En del hävdar att hans grupp hamnade i ett bakhåll och att svensken valde att spränga sig själv för att ta med sina fiender i döden.
– Taha hade, som många andra, sprängmedel på sig. Ifall de blir tagna kan de snabbt utlösa bomben. Det var bättre att spränga sig själv och dö än att gå igenom den tortyren som annars väntade. Det är i sig väldigt fel eftersom självmord är förbjudet inom islam, säger en troende muslim som känner till familjen.
Anhöriga hävdar att Taha Shade inte sprängde sig själv utan dödades.
– Han har inte sprängt sig själv, man får inte döda sig själv, säger en av dem.
Dagarna efter hans död publicerades en bild på Taha Shade där han påstås bära det bombbälte runt midjan som han sedan ska ha detonerat.
Konflikten i Syrien...
...har pågått sedan 2011
I mars 2011 började protesterna efter att tonåriga pojkar i Daraa gripits för regimkritiskt klotter. Säkerhetsstyrkorna dödade flera personer i Daraa, vilket orsakade våldsamma demonstrationer som spred sig till Damaskus och Aleppo.
Tusentals människor flydde de följande månadernas oroligheter, samtidigt som oppositionen organiserade sig och så småningom bildade den Fria Syriska armén.
Ett år senare hade 7 500 personer dödats. Ryssland och Kina stoppade FN från att blanda sig inbördeskriget. Den Fria syriska armén slog tillbaka mot Assads mer välbeväpnade styrkor.
Flera militanta islamistiska styrkor i Aleppo, bland annat Al-Nusra och Al-Tawhid, vägrade ingå i oppositionens koalition. Syriens president Bashar al-Assad, från den shiitiska grenen alawiter, ville till varje pris krossa upproret.
Assad fick så småningom stöd från libanesiska shiitiska militanta Hizbollah. Trots globala protester mot den syriska regimen uteblev ett internationellt ingripande. Fredssamtalen havererade och terrorgruppen som senare skulle kalla sig Islamiska staten växte sig starkare och fick alltmer stöd från utländska krigare. Förra sommaren utropade Islamiska staten ett kalifat i områden de kontrollerade.
IS ledare Abu Bakr al-Baghdadi utnämndes till statens ledare och kalif.
Hans fru som kallar sig "Umm Haritha", skrev på Twitter att hon önskade livet ur de som dödat maken. Hon är enligt kanadensiska CBC News en 20-årig kanadensiska, som fem månader tidigare hade gift sig med svensken på plats i Syrien.
Hustrun hade tagit sig dit genom Turkiet med en halvfull resväska och drygt 10 000 kronor. I Kanada hade hon studerat på universitet och haft en medelklassuppväxt, men säger till CBC News att hennes beslut att ansluta till jihad motiverades av hennes önskan att "leva ett liv med heder" under islamiska lagar i stället för att följa de "otrognas" lagar. Änkan berättar också att hon inte kände sig välkommen i Kanada.
– Jag blev trakasserad offentligt, människor stötte undan mig och sa åt mig att återvände till mitt land och de pratade med mig som om jag vore mentalt sjuk eller inte förstod engelska, säger hon till tv-kanalen.
Efter Taha Shades död bodde hon i en IS-kontrollerad stad tillsammans med andra änkor.
En bekant till familjen säger att Taha Shade egentligen hade planer på att gifta sig i Sverige, innan han reste till kriget. Men av någon anledning blev bröllopet inte av.
– Efter det blev han deppig och hamnade i tankarna om att åka till Syrien och möta upp Omar, hans kusin, som redan var där.
Taha Shade föddes i Trollhättan men flyttade med familjen till stadsdelen Bergsjön i Göteborg. Han tog studenten 2008 på Lindholmens tekniska gymnasium. Han gick inriktning mot att bli svetsare och jobbade med det en tid efter gymnasiet.
Under uppväxten var han en kille som gillade bilar och var intresserad av tjejer och att festa. Han gick visserligen till moskén, men bara på fredagsbönen, berättar vänner.
– Men sedan hände något som gjorde att han blev mer religiös, säger en närstående.
I september 2012, i samband med resan till Syrien, tog Taha Shade 95 000 kronor i lån på Handelsbanken, med 9,95 procent i ränta.
Ett halvår senare ansökte bolaget om betalningsföreläggande eftersom Taha Shade inte kunde nås. Utifrån bilder han postade på Facebook deltog han redan i kriget.
Han är den som bland kusinerna var mer känd av polis och sociala myndigheter. Som tonåring hade han 2005 dömts för misshandel mot två av sina bröder.
Haeder Abdul, 26, tittar länge på skolfotot från Burgårdens gymnasium taget tio år tidigare. Han står på mellersta raden och Mostafa Shade sitter ner i mitten längst fram. Han har rakat huvud och knappt några skäggfjun. Eleverna på bilden har rötter i Palestina, Iran, Kurdistan, Turkiet och Turkmenistan.
De speglar mångfalden i Göteborg. Haeder Abdul har själv ursprung i Irak.
En släkting dödades nyligen när han slogs mot Islamiska staten.
Flera av klasskompisarna tillhör de folkgrupper som IS förföljer och mördar.
Haeder Abdul och Mostafa Shade var förutom klasskompisar också vänner utanför skolan. De spelade fotboll, umgicks och åt mat tillsammans.
I dag skulle det vara svårt för dem att vistas i samma rum.
– Vi var ungdomar som levde för dagen. Det sjuka är hur Mostafa, som inte ens var i Sverige under flera år, kunde hjärntvättas. Det måste ha hänt på somrarna när han kom hit, säger klasskamraten.
Om det inte vore för kriget hade Mostafa Shade kunnat vara den läkare som genomför en hjärtoperation på Sahlgrenska sjukhuset.
Han valde en annan väg.
Tonåren började struligt. Han dömdes för misshandel, skadegörelse och olovligt brukande av en moped. Eftersom han var så ung kopplades familjeenheten i Göteborg in för att stödja föräldrarna med insatser för att kunna ge sonen den hjälp han behövde. I gymnasiet läste han naturvetenskapsprogrammet. Han höll på att misslyckas i flera av kurserna och skolan kallade in honom och föräldrarna på ett samtal, berättar en gammal lärare på Burgårdens gymnasium. Det verkar ha gett resultat för när Mostafa Shade tog studenten 2008 hade han överlag godkända betyg med VG i estetisk verksamhet, matematik A och medicinsk grundkurs. Klasskompisar minns honom som lugn, men också vanlig kille.
– Han festade som vanligt och drack alkohol också. Han hade flickvänner och tjejkompisar, säger en gammal tjejkompis.
Trots låga betyg hade Mostafa Shade ambitionen att bli kirurg.
I Sverige räckte betygen inte till, men han kom in på medicin- och kirurgprogrammet på Masaryk University i Brno, Tjeckien. Han fick studiemedel från CSN under fyra terminer, fram till hösten 2010.
Han återvände sedan till Göteborg, utan att avsluta studierna. Under sommarlovet kunde han sitta hos föräldrarna i Bergsjön och läsa studielitteratur för att vara förberedd till nästa termin, berättar en anhörig.
När det syriska inbördeskriget växte i styrka, ändrade han sina framtidsplaner. Intresset för islam blev mer påtagligt.
– Vi var inte religiösa när vi växte upp. Förändringen kom sista halvåret. De började be mer ofta, säger en anhörig om de fem kusinerna som åkte ner till Syrien.
– Det är när de åker till Syrien som de blir mer religiösa, säger personen.
Liksom brodern Taha Shade och kusinen Omar Shahadeh behövde han pengar inför resan. I september 2012 beviljades Mostafa Shade en kredit på 15 000 kronor på Handelsbanken. Han tog pengarna och försvann, utan att betala tillbaka.
Mostafa Shade: slutade skolan för att strida för islamiska staten
25 år. Lever och strider för IS. Uppges för tillfället ha ansvar som sjukvårdare på ett sjukhus i IS-kontrollerat område. Tog studenten 2008 på Burgårdens utbildningscentrum, med överlag godkända betyg, men IG i religionskunskap och svenska. Pluggade medicin i Tjeckien innan han hoppade av för att strida för Islamiska staten. Har via sin Facebook-sida sagt att han tillhör terrorgruppen.
Dömdes i sin ungdom för misshandel och skadegörelse. Familjeenheten vid Göteborgs stad beviljade familjen särskilt stöd för honom.
Omar Shahadeh: småbarnspappa - dog efter strider i aleppo
född 1987. Dödades i november 2013 i strid mot de syriska regimstyrkorna i Aleppo.
Studerade till dataekonom på högskolan i Borås, men hoppade av efter att han fick ett barn med sin fru. Han tog jobb på ett telefonföretag och bodde en del hos sina föräldrar, innan han åkte till Syrien.
I augusti, innan avresan, tog han 150 000 kronor i lån. Ärendet lämnades till Kronofogden.
Taha Shade: olika uppgifter om dödsorsak
född 1987. Död i början av maj 2014 i samband med en internstrid mellan Islamiska staten och islamistiska rivalgruppen al-Nousrafronten i Syrien.
Det förekommer uppgifter om att han sprängde sig själv när ett medlingsförsök gick snett, andra hävdar att han dödades i ett bakhåll.
Hann innan sin död gifta sig med en kanadensisk ung kvinna som anslutit till Islamiska staten.
Khaled Shahadeh: skadades i strider - återvänt till sverige
24 år. Har återvänt från Syrien, med splitterskador som han fick för drygt 1,5 år sedan. Ska nyligen ha gift sig i Sverige på islamiskt vis med en kvinna från Finland.
I februari lyckades han ta sig från Landvetter flygplats i Göteborg till Istanbul på ett falskt syriskt pass, men han skickades tillbaka och ska åter vara hos sina föräldrar. Åtalades i april förra året för att ha kört personbil i Göteborg utan rätt till det.
Jonas Aref El Hassan: studerade till sjöingengör
född 1989. Dödades i juni 2013 väst om Aleppo i nordvästra Syrien i strid mot regimstyrkorna. Studerade till sjöingenjör på Chalmers tekniska högskola, men hoppade av för att strida mot de Bashar al-Assads styrkor i Syrien.
Efter sin död blev han hyllad som en martyr på en video som lades upp på internet av en kamrat. Blev innan resan till kriget styrelseledamot i ett företag, som försattes i konkurs i maj 2014. Var aktiv kampsportare i MMA.
Fyra år in i Syrienkriget har Mostafa Shade förlorat sin äldre bror, två kusiner och åtskilliga barndomsvänner. En anhörig säger att sju personer från kompisgänget har dött i kriget hittills. För tillfället uppges läkarstudenten inte behöva stå vid fronten. I stället arbetar han på ett sjukhus som kontrolleras av IS.
– Han hjälper läkarna på sjukhuset att vårda skadade, säger en närstående.
Mostafa Shade har inte återvänt till Sverige, trots uppmaningar från anhöriga. Han har fortsatt vara aktiv på sociala medier, men tog nyligen bort sitt Facebook-konto. Då hade han av någon anledning försökt lägga till barndomsvännen Haeder Abdul som vän.
– Jag accepterade inte honom, säger klasskamraten.
Men han borde ha gjort det, känner han nu.
– Jag vill fråga: "Hur känns det?" Jag vet inte vilka kriminella handlingar han har begått men utifrån de bilder han lagt upp verkar han vara riktigt nöjd och stolt.
Haeder Abdul, i dag lärare i Hammarkullen, skakar på huvudet när han tänker på vilken väg den gamla klasskamraten valt.
– Vi var fortfarande oskyldiga när bilden togs. Vi accepterade varandra för den man är.
Fotnot: Expressen har via anhöriga försökt få kontakt med Mostafa Shade och Khaled Shahadeh.
EXPRESSEN RÄTTAR
I den version av det här reportaget som i dag publiceras i Expressens papperstidning har en av de personer som omskrivs i reportaget, Khaled Shahadeh, 24, på en gruppbild felaktigt markerats som avliden.
Som tydligt framgår av såväl reportaget som den speciella faktarutan om honom lever han i dag hemma i Sverige tillsammans med sin hustru. Så sent som i februari nekades han inresa i Turkiet när han försökte resa in i landet på falskt pass.
Expressen beklagar det obehag som den felaktiga uppgiften i bilden kan ha orsakat.