Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hallå där...

..Lena Maria Klingvall, 42, Jönköping, som uppträder med föreställningen "Våga drömma" på Oskars i Lysekil i morgon fredag. Vad ska du framföra?
- Jag kommer att sjunga och tala och berätta om just att våga drömma, om att våga tänka på alla de möjligheterna man har med sitt eget liv trots de begränsningar som man också lever med. (Lena Maria Klingvall har inga armar och vänsterbenet är ungefär hälften så långt som högerbenet och går med benprotes red.anm.). Jag kommer att ha med mycket anekdoter och berättelser från mitt eget liv.
Måla, skriva, sjunga - vad är roligast?
- Det är roligast när jag får hålla på med alltihop. Då blir allt roligt. Jag tycker det är kul när jag får göra många olika saker hela tiden. Då njuter jag.
Vad är det du sjunger?
- Det är väldigt blandat, det är lite jazz och nu till sommaren är det lite sommarvisor och nån psalm. Lite pop är det väl också.
Hur mycket är du ute och turnerar under sommaren?
- Hela vintern och våren efter att jag var med i "Här är ditt liv" har jag varit ute och jobbat mer än jag gjort i hela mitt liv. Jättemycket har det varit här i Sverige. I sommar är det ett ganska humant tempo men det är mycket ändå. I denna vecka har jag varit i Ystad, på Öland, i Värmland och i morgon Lysekil. Men sen är jag ledig lördag-söndag.
Vart åker du på semester?
- Hem! Det är det bästa jag vet. Jag reser så jättemycket, framförallt har jag rest mycket utomlands innan den här vintern. Nu har det blivit mycket Sverige. När jag väl är ledig så tycker jag det är skönt att bara få vara hemma och dra ner persiennerna och titta på bra filmer. Och träffa familj och vänner och så.
Anette Fredriksson
anette.fredriksson@gt.se

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!