Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
Glenn Hysén

Vem fan vill se ett program om oss?

Foto: KANAL 5

Det har snackats om det här i flera år, både med mig och Anton. Då tänkte jag att nja, vad fan, vem vill se ett program om oss.

Men så tjötade de på och till slut orkade jag inte säga nej längre.

Tyvärr missade jag att se första avsnittet live, men det jag läst och hört har bara varit positivt.

I måndags sändes första avsnittet av "Hyséns". Det handlar om mig och min familj. Vi har fått förfrågan tidigare, så det har varit lite på tapeten. Då kände jag att det var lite fel mot vad vi normalt gör. Jag fattade inte riktigt vad programmet skulle handla om och vad vi skulle göra.

Men efter ett tag kom de med lite nya idéer, så jag tänkte att vi kan väl testa. Vad fan, det var rätt tidsperiod, så vi kör, tänkte jag, så får vi se vad som händer.

De har tjötat på, så man orkade inte säga nej till slut.

 

LÄS MER: Glenn Hysén i familjebråk: "Jag skiter i det"

 

Beslutet togs före nyår nån gång, sedan började vi spela in i april. Jag vet inte exakt hur många inspelningsdagar vi haft, men det kan kanske ha varit ett snitt på tre dagar i veckan om man slår ut det.

Jag kan inte säga att det har varit jobbigt direkt, det har varit över förväntan. Fan, detta var skitkul, kände jag. Jag trodde kanske att det skulle bli lite jobbigt med kameran som följer med över allt, men nej.

Hela grejen är sjuk i sig. Det har varit kul, framför allt att man göra såna grejer som man normalt inte skulle gjort.

Före första programmet var det nervöst. Det hade ju inte varit så jävla kul om de hängt ut programmet som nån jävla skitdynga, då är det klart att hade man blivit lite ledsen i ögat.

 

LÄS MER: Glenn Hyséns pik till Wahlgrens tv-show

 

Tyvärr missade jag det första avsnittet eftersom jag var på väg hem från en resa till Liverpool då. Men av det jag läst och hört är det bara positiva grejer. Jag tror inte att jag läst nåt endaste negativt.

Det finns säkert, men jag läser inte allt, bara det som står i tidningarna. Vad som skrivs på Facebook och alla de andra grejerna vet jag inte, jag orkar inte läsa det.

Med den erfarenhet jag har av att ha spelat in den här säsongen hade jag inte haft några problem med att göra en till, så vi får se vad som händer. Men jag fattar inte hur man ens kan diskutera det innan man sett det första avsnittet.

Tänk om bara tre personer hade kollat, skulle man ha gjort en säsong två ändå då?

Att det är bra betalt är inget att sticka under stol med. Jag har ju inget vanligt sju till fyra-jobb, så om någon erbjuder mig x antal kronor för en inspelning i fyra månader, så absolut.

Ha d' gott!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!