Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
Glenn Hysén

Gött väder, strålande sol och fest – det har hänt massor

Glenn Hysén skriver om sin sommar- Foto: HANNA BRUNLÖF

Sommaren är på väg att ta slut men herregud vad bra den har varit.

Gött väder, strålande sol och massa fest.

Här har det hänt massor.

Alla behöver ha semester, jag har inte skrivit på ett tag som ni märkt. Men nu är jag tillbaka igen. 

Jag och Camilla har haft en gôrbra sommar. Vädret har varit kanon hela tiden och vi har hittat på massa olika saker.

Det började med att jag var i Åmål och spelade en välgörenhetsmatch för Cancerfonden, vår tränare var Sven-Göran Eriksson, ”Svennis” alltså. Det var jävligt kul och säkert 1000 pers på Örnäsvallen där i Åmål.

Gladiatorn ”Hero” var med bland annat. Herregud vilka muskler den gubben har. Han hade med sig sin motorcykel också så jag tog ett varv med den där på campingen, den vägde säkert två ton och jag var livrädd att jag skulle ramla och skrapa upp den. Nu gick det som tur var bra, jag körde bara 500 meter, sen vågade jag inte mer.

På kvällen var det ju Champions League-final också och den vill man ju helst av allt glömma. Liverpool förlorade mot Real Madrid och det var surt.

Men mitt i besvikelsen så drog vi ut på stan i Åmål och då kom det ett gäng raggare. Så vi hoppade in i raggarbilar och tog två-tre varv på stan där. Det var jävligt kul. Vilka gubbar och vilka tjejer, de verkligen njuter av det de gör.

Sen var vi nere i Ullared och träffade Ola-Conny också. Vi hyrde en stuga där, vi hade ju filminspelningen till vår realityserie samtidigt.

Det var fantastiskt, Ola-Conny, vilken gubbe det är. Sen kom Gunnel och var med under kvällen, hon som är med i serien. Herregud jag höll på att pissa ner mig av skratt. Hon var inte tyst i två sekunder en gång. 

Men det har ju varit en del fest också. Vi var på 50-årsfest hos min kompis Mattias och hans fru bland annat, de fyllde 50 år båda två. Vi åkte ut till skärgården med en stor båt. 

Jag och Camilla har också varit på ett hippieparty i Ödsmål.

Men en av sommarens stora höjdpunkter har ju varit VM. Jag kollade på semifinalen mellan Kroatien och England i Velebits klubbhus, en kroatisk förening i Göteborg. Tror ni att det var stämning där eller? Herre jävlar, det var helt sjukt. 

Men av någon anledning fick jag för mig att slå vad också. Jag sa att England skulle vinna och så blev det ju inte. Så jag fick springa på fotbollsplanen med en stor vattenspridare i 20 minuter tills jag blev helt genomblöt. Men vad gör man inte, man får stå sitt kast när man förlorar ett vad. 

Apropå Kroatien så var vi nere där i tolv dagar tillsammans med Camillas dotter Martina och Ivan, de ska gifta sig i slutet av september.

Det var rätt kul när vi kom ner dit första dagen och jag tänkte att ”fan vad skönt det ska bli, här finns det ingen som känner igen en”. Men första dagen på stranden så hör jag en som skriker ”Hallå göbben”. 

Då visade det sig att halva Göteborg var ju där. 

Men det var en fantasisk resa, och vilka sköna typer Ivans släkt är. Några av de mest sympatiska människor jag mött, så jag njöt rejält.

Ha d' gott!