Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Glenn Hysén

Jag har inte varit den bästa på att hålla kärleken vid liv

Glenn Hysén och Camilla Hysén Lendott gifte sig i helgen.
Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

Jag är väl kanske ingen expert på hur man bäst håller kärleken vid liv med tanke på att jag skiljt mig två gånger.

Det är inget jag är stolt över.

Men skillnaden nu är att jag är äldre och jag är så stolt över den kvinna jag nu gift mig med.

Det känns klockrent och jag hoppas det här blir den bästa tid vi någonsin haft.

Jag njuter fullständigt just nu. Jag har kanske inte varit den bästa när det gällt att hålla kärlek vid liv, jag har ju hoppat av två gånger tidigare, men nu känner jag mig själv mycket bättre. Nu vet jag vad som krävs.

Jag fyller snart 60 och har andra värderingar kring saker och ting. Under åren har jag rest mycket med fotbollen, man flaxade hit och dit, men nu är jag stabilare.

Det här är den lyckligaste tiden av mitt liv när det kommer till förhållanden.

I lördags gifte vi ju oss äntligen. Det är helt otroligt att det redan har gått en vecka. Vi har inte gjort så mycket sedan dess, mest varit hemma och tagit det lugnt.

Men man kan lugnt säga att vi längtar tillbaka till bröllopet, det var ett sånt tomrum efteråt. Vi hade planerat detta så länge och lagt ned så mycket kraft och energi.

Där måste jag också plussa för Ivan, Camillas dotters man. Han har hjälpt oss med allt kring bröllopet, utan honom hade vi inte rått hem detta.

Nu när vi är gifta känner jag bara att nu är det jag och Camilla för alltid. Att hon kan finna sig vid den uppmärksamheten så bra som hon gjort, det är grymt, för det kan nog inte vara så lätt att komma rakt in i rampljuset. Jag har ju varit i detta sedan jag var typ 20 år.

Men jag vet mer vad som krävs i ett äktenskap nu, och jag har lärt mig bita ifrån lite också. Förr var jag ganska mesig i konflikter och så, sa mest ja och höll med.

Nu har jag fått en liten kick. Inte så att jag blivit dum eller elak eller så, men för att kunna bita ifrån. Så jag har vuxit lite som människa. Om man nu kan göra det när man är 60, man krymper ju oftast när man blir äldre.

Det är faktiskt Camilla som lärt mig att stå upp lite grand, för tidigare har jag alltid varit en mes. Varför vet jag egentligen inte, det ligger väl i blodet.

När jag vill visa uppskattning till Camilla brukar jag skriva små lappar som jag lägger i kylen och frysen, det tycker jag är romantiskt. Det är rätt kul att göra det. 

Annars är det allra viktigaste i ett förhållande att respektera och lita på varandra.

När man blir äldre blir man visare, man vet vad man gör. Ungdomen var en helt annan tid. Men nu är jag 60, nu vet jag vad som gäller. Så nu hoppas jag att det här blir den bästa tiden vi någonsin haft.

Ha d' gott!