Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Glenn Hysén

Jag gör gärna en ny säsong av ”Hyséns”

Glenn och Camilla.
Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Camilla Lendott.
Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

I veckan stod det i tidningarna att ”Hyséns” läggs ner.

Men det är inget definitivt, det finns inget som säger att det inte blir något mer.

Jag är den förste att hoppa på en ny säsong. 

Det stämmer inte riktigt att ”Hyséns läggs ner. Det är mer tillfälligt nerlagt kan man säga. Vi håller kontakt med produktionen på Kanal 5 om det blir något mer, det var det sista som vi sa efter den andra säsongen. Man kanske vill lägga det på is ett tag bara.

”Hyséns” har varit jävligt kul att göra. Det hände jättemånga roliga grejer. 

Framför allt fick jag göra saker som jag kanske inte skulle gjort annars, saker som man tänkt att man borde göra men där man aldrig fått tummen ur röva. Ta skidåkningen i Sälen som exempel. Jag är ju ingen vintersportmänniska egentligen, det är mer sommar och gött väder som gäller för mig. Jag hade inte åkt skidor på säkert 40 år när vi åkte där i Sälen, men det var riktigt roligt och det var inte sista gången som jag åkte skidor. Även fallskärmshoppningen stod med på min ”bucket list”. Det hade aldrig blivit av utan produktionens idéer.

Sen var det också mycket saker som vi gör normalt, i vår vardag. Vi hade möte med produktionen där vi fick säga vad vi ville göra och sen hade dom egna idéer. Det blir en blandning av sånt som man ändå behöver göra och sånt som man kanske inte gör så ofta.

En annan grej var ju att serien gjordes här i Göteborg. Det var kul. Många tv-produktioner görs ju i Stockholm, men här fick du många fina bilder från Göteborg. Bilderna på spårvagnarna tillsammans med musiken blev riktigt bra.

Det var inga problem alls med tv-kamerorna hemma. Jag är ju garvad, och det säger jag utan att vara kaxig. Jag har hållit på med tv i 25 år nu. Det var kanske lite värre för Camilla i början. Det tog ett tag innan hon kom in i det, men det är mest en vanesak. 

Det var också jättebra folk i produktionen, folket som höll i kamerorna och ljuset och allt vad det var. Är det bra folk i produktionen så är det mycket lättare att göra. Man blir väldigt nära varandra.

Jag gör gärna en till säsong av ”Hyséns”. Som jag redan sagt var det hur kul som helst. En runda till hade inte varit några problem alls. Men då måste man komma överens om vad som gäller. Det måste göras på rätt premisser.

Ha d' gott