Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Glenn Hysén

Får gilla läget – har positiv inställning

”I sommar hoppas jag kunna tillbringa mycket tid ute på öarna här i närheten, om situationen tillåter”, skriver Glenn Hysén.
Foto: Erik Johansen / TT NYHETSBYRÅN

Visst är det tråkigt att jag inte har något att göra på grund av coronakrisen, men man får gilla läget.

I sommar hoppas jag kunna tillbringa mycket tid ute på öarna här i närheten, om situationen tillåter.

Jag älskar att vara ute i skärgården och sola, fiska och bada.

Det var längesen jag var så fit som nu, nuförtiden tränar jag var och varannan dag. Jag kör på gymmet och promenerar milen två, tre gånger i veckan, för det finns ju inte så mycket annat att göra. Jag känner mig väldigt fräsch.

Vanligtvis tränar jag i Partille arena och ibland är jag där samtidigt som Sävehofs herr- och damlag, då är det skönt att kunna tjöta lite sport med dem.

Jag har ingen som helst ångest över att jag inte har några jobb just nu, jag har permitterat mig själv i mitt bolag och det är bara att acceptera att läget är som det är. Man ska inte gräva ner sig för det och jag har en positiv inställning till allt. Men det är tur att jag har min fru Camilla som hjälper mig, hon har stenkoll.

Så länge jag vet att företaget fungerar och inte blir bankrutt är jag lugn och jag ser mest fram emot när det startar igen. Jag skulle haft åtta, tio arbetsresor till Tyskland och England som inte blev av, men jag överlever, det är ingen panik.

Det är klart att jag saknar det, men det positiva är att när det väl kommer tillbaka framöver, då kommer man vara övertaggad nästan.

Självklart har jag inga semesterresor inbokade till sommaren, men jag känner en del folk ute på öarna samt även uppe i Bohuslän som jag hoppas kunna få träffa om det är möjligt. Jag älskar det, att vara ute i skärgården och så. Att fiska, bada och sola.

Jag äger ingen båt själv, men jag tror att det kommer bli en del båtfärder till de olika öarna härute. Även på Orust och Tjörn där jag känner folk. Förhoppningsvis börjar saker rätta till sig igen om nån månad eller så.

Jag brukar säga att jag inte bryr mig så mycket om vädret, men fy fan, jag älskar sol. Att säga sig på en uteservering och ta en bira eller en bubbelvatten eller vad som helst med solen rakt i ansiktet, det är underbart. Det är bättre än regn och hagel, man mår bra i solen.

Ha d' gott!