Glenn Hysén

Det har varit en del dötid sedan i våras

Vilka är familjen Hysén?
Glenn Hysén har haft en del dötid de senaste månaderna, skriver han i sin krönika.
Foto: SHUTTERSTOCK

Det har varit mycket dötid för mig sedan i våras, inget snack om det.

I början kändes det rätt gött att inte ständigt vara i väg på olika grejer, men nu rullar man tummarna lite.

Nästa år hoppas jag att det mesta ska bli som normalt igen.

Sedan coronapandemin bröt ut har jag knappt haft några nya jobb som jag tjänat pengar på överhuvudtaget och jag har fått permittera mig själv precis som alla andra som inte haft nåt att göra.

Det vanliga jobbet med massa resande har det inte blivit nåt av alls. Det går ju inte att åka till Tyskland eller England med 50 personer och sitta där på en pub och kolla på fotbollsmatcher, direkt. Man får ju inte komma in på arenorna.

Nu vill jag verkligen att det snart ska kunna komma i gång igen. Jag har haft mycket fritid och dötid den senaste tiden vilket var okej till en början, men nu när det har lagt sig börjar man rulla tummarna. Vad ska man göra nu?

Men som jag sagt tidigare är jag inte den som tänker så mycket, det är som det är. Jag kan inte göra nåt åt det så det hjälper inte att gå runt och tänka och grubbla på det varje dag, det finns ingen anledning till det.

Och jag har faktiskt spelat in grejer med ett produktionsbolag under våren där det ligger massa material som kan bli jävligt bra, men jag vet ju inte om de får sålt det. Om nån köper det blir det säkert jättebra, men jag får ju bara betalt om nån köper det.

Jag får dock inte säga vad det är för nåt, men det är olika avsnitt som har ett tema hela vägen.

Så det har inte stått helt stilla sedan i våras, men det har stått still inkomstmässigt. Jag har inga större problem ekonomiskt själv, jag har så jag klarar mig nåt år till, men längre än så kan det inte hålla på. 

Jag har ingen lust att gå i pension nästa år utan vill köra järnet några år till. Som det känns nu kan jag köra på hur länge som helst, men man vet aldrig vad som händer.

Till nästa år hoppas jag att det ska bli normalt igen, att de får fram ett vaccin eller hur det nu blir. Jag hoppas att skiten försvinner mer och mer.

Ha d' gott!