Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Glenn Hysén

Coronakrisen har fått mig att se på Glamour

Glenn Hysén har börjat ”skamkolla” på såpoperan ”Glamour” under coronakrisen.
Glenn Hysén har börjat skamkolla på dokusåpan Glamour under coronakrisen.
Foto: PATRICK SEMANSKY / AP TT NYHETSBYRÅN

Jag försöker leva så gott det går i coronakrisen.

Det finns mycket att göra och jag försöker att inte bli hysterisk. 

Ta vara på det fina vädret och ta med en filt till parken – det gör jag och Camilla.

Jag har sagt det tidigare i flera sammanhang, att jag försöker leva på ett så normalt sätt som möjligt i denna kris. Jag jobbar egentligen mycket med resor och det finns ju ingenting att göra just nu. Inte heller sådana konferenciergrejer.

I stället tränar jag som aldrig förr. I dag var jag på gym i en timme och när jag kom hem tänkte jag: ”Vad fan ska jag göra nu?” Då gick jag ut och gick en timme till. 

Här är fem grejer jag kan tipsa om under denna ovanliga vår. 

Det första är att gå ut med vänner och bekanta och ändå respektera de förhållningsregler som finns. Om man ska sitta två, tre meter bort så gör jag det. Men jag kan inte sitta inomhus dagarna i ända. Och att sitta utomhus funkar ju. Det har det gjort än så länge. Peppar, peppar ta i trä. 

Det andra är att ta vara på det fina vädret. Sitt ute och fika, ta med en filt och lite gofika. Det räcker med att jag och Camilla går ut och sätter oss i parken. Sedan när alla är ute så träffar man på folk och lär känna varandra mer och mer. 

Det tredje är att titta på Netflix på kvällarna. Det finns ingen sport och nu har jag börjat titta på sådana här seriemördarserier. Ibland vill Camilla titta på såpoperan ”Glamour” och då tittar jag också, även fast jag skäms över att erkänna det. Jag har till och med lärt mig några av namnen.

Det fjärde är att ta vara på tiden för att motionera och det är ju bra mycket goare' när det är gött väder. Men när det regnar ute så finns det alltid paraply och regnkläder.

Det sista är att sticka ut till skärgården. Där är det inte bara riktigt fint. Man kan fika eller fiska och det är inte för mycket folk och avstånden är långa. Man kan ta med en bira, men man kan också skippa det.

Ha d' gott!