Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Glenn Hysén

I morgon gifter jag mig – det ska bli en kanonfest

Bröllopet hålls på Jungman Jansson.Foto: JAN WIRIDEN

I morgon gifter jag mig med min Camilla.

Festen hålls på Jungman Jansson i Göteborg – och allt är färdigt in i minsta detalj.

Det ska bli en kanonfest.

Jag ser bara allt som positivt och roligt och jag är inte nervös för fem öre.

Men Camilla är pissnervös – och det förstår jag ju.

Jag är inte den personen som blir nervös för grejer om det inte är nåt extremt som att göra nåt uppträdande eller så, så jag har inte alls varit pirrig inför bröllopet.

Det säger jag inte för att vara kaxig på något sätt, men det här kan ju inte gå fel, liksom.

Camilla är däremot väldigt nervös, vilket jag så klart förstår.

Allt känns riktigt bra nu inför, det kommer bli fantastiskt. Det viktigaste är ju att allt funkar när vi väl är där, men sånt fixar personalen.

Ett band kommer att spela, där en av dem också är vår vigselförrättare, och sen ska en kompis till mig vara dj. Det är det jag vet, men sen om det finns några andra planer har jag ingen aning om.

Men det är bara roligt i så fall, att inte veta ett skit. Min son Tobbe som är toastmaster kanske har kokat ihop nånting.

Det ska bli så spännande och roligt. Att träffa alla dårar som man inte ser varje dag annars, såna man inte träffar regelbundet.

Att gifta mig med Camilla ska bli skitkul. Hon har verkligen det mesta. Hon är öppen, glad och härlig på alla sätt och vis. Hon är väldigt trygg och sätter mig på plats när det behövs och det skadar inte.

Ibland går det ju lite för mycket åt det skojiga hållet för mig, men det måste finnas gränser. Då kan hon säga till att jag får skärpa mig.

Men främst är det hennes personlighet jag tänker på. Det är skratt hela tiden, för fan. Det kan inte bli bättre.

Jag tror också att det är bra att hon inte är idrottsintresserad, för annars hade det nog kunnat gå till överdrift.

Jag minns när jag bodde själv i några år och fick fyrkantiga ögon av all sport jag tittade på. Det skadar ju inte att göra nåt annat ibland.

Nån dans har vi däremot inte tränat på inför bröllopet. Herregud, jag var ju med i Let's dance för några år sedan, men jag kommer inte ihåg ett steg. Det var bara ångest.

Självklart blir det någon form av bröllopsvals, men vi är ju inga dansare, så det får blir som det blir. Det är ju inte kul om allt blir så perfekt ändå, nån måtta får det vara.

Efter bröllopet åker vi hem och sover, det är så jäkla gött att vakna upp i sin egen säng.

Sen blir det Kap Verde i november och bröllopsresa till Mexiko i februari, bara jag och Camilla.

Det ser vi verkligen fram emot.

Ha d' gott!