Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Glenn Hysén

Det har varit skitkul med ”Hyséns” – en säsong till ligger nära till hands

Det ligger nära till hands med en säsong till av "Hyséns", skriver Glenn Hysén.Foto: KANAL 5
Glenn Hysén har laddat batterierna på Kap Verde.

Jag och Camilla har precis kommit hem efter två veckor på Kap Verde.

Det har varit så mycket i tidningar och tv, och det var skönt att slippa det ett tag. 

Men det var varit skitkul med ”Hyséns”, och det ligger nära till hands med en säsong till!

Man visste ju inte alls hur ”Hyséns” skulle tas emot. Men det har varit hur bra respons som helst, och bara positiva grejer. För min del i alla fall. 

Det negativa är ju att Helena har babblat en massa. Hon har haft en löpsedel var och varannan dag, känns det som. 

Jag har bara Twitter, så jag har inte märkt av det så mycket. Men Camilla har både Instagram och Facebook och hon har läst upp för mig vad Helena säger.

 

LÄS MER: Glenn Hyséns pik till Wahlgrens tv-show

 

Camilla stressar upp sig över det där, och det finns grejer som hon har blivit både ledsen och förbannad på. Men jag försöker säga åt henne att inte lägga någon energi på det: Låt Helena hålla på, liksom! 

Jag orkar inte kommentera allt hon säger om mig, och tänker inte ge mig in i någon pajkastning. Det är bara löjligt. 

Och när jag inte svarar faller allt tillbaka på henne.

Mycket av programmet har ju handlat om barnen och deras relation med Camilla, och det hade man ju kunnat lista ut på förhand. Men jag tycker ändå att det har blivit bättre. Något gullegullande kommer det aldrig bli, men man måste ju kunna sitta ner, käka en bit mat och tjöta lite.

Hur som helst – bli inte förvånad om det blir en säsong till! Det har varit skitkul att filma, och att det har blivit mycket skriverier har jag inga problem med. Jag är ganska van, om man säger så.

Skulle vi komma överens med Kanal 5 om allting, så kör de förmodligen i gång och filmar innan jul.

 

LÄS MER: Glenn Hysén i familjebråk: "Jag skiter i det"

 

Jag och Camilla har precis varit på Kap Verde, och då ville produktionsbolaget följa med i några dagar. Men jag sa att ”nej, för helvete – nu räcker det!”  Inget ont om dem, de gör ett jättejobb och är görtrevliga. Men man måste få någon fritid också. Hela grejen var ju att få komma bort och slippa ha en kamera i plytet. När den är där går det inte koppla av helt och hållet. 

Och kopplat av, det har vi gjort.

Det har blivit en hel del bira och en hel del strandhäng. Vi träffade ett par där förra året, och vi har umgåtts mycket med dem. Jag kan ju inte sitta still, så vi har kört frågesport dagarna i ända. Och badat. Och fiskat.

Fotboll har jag också fått min beskärda del av. Jag såg både Sverige-Ryssland och Liverpool-Fulham. Och mitt lag vann med 2-0 båda gångerna. 

Granen och Salah: Vilka kungar!

Nu är vi tillbaka i Sverige, jag och Camilla, och det är gött det med. Livet leker.

Ha d' gott!