Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Glenn Hysén

Adam Alsings död kändes som ett slag i ansiktet

Adam Alsing dog på grund av coronaviruset. Något som Glenn Hysén sörjer.
Foto: SARA STRANDLUND

Det var en chock att få höra att Adam Alsing gått bort på grund av corona.

Nu känner jag en hel del tomhet – och det är samtidigt skrämmande.

Det kan inte finnas någon som har ett ont ord att säga om den goa' gubben.

Han ska hyllas.

Jag blev väldigt chockad när jag fick höra om att Adam Alsing har dött i coronaviruset. Man har ändå tänkt att det till 99 procent händer äldre personer – men så drabbades Adam så här.  När jag fick detta besked rätt i trynet så fick jag mig en tankeställare.

Det är så tråkigt, han som var så jävla go'. Han var fantastiskt glad i tv men han var också likadan privat. 

Det finns många man ser i tv som är skitroliga och som får en att skratta röven av sig, och så när man träffar dem i verkligheten så är de så himla tråkiga. Sådana är en del komiker och andra, men inte Adam. Han var exakt likadan privat som i tv. En riktig glädjespridare.

Nu känner jag bara tomhet på ett sätt och det är även skrämmande på ett annat sätt. Jag kände Adam ganska väl, även fast vi inte träffades dygnet runt. Vi har varit med i olika program tillsammans. Ett program där vi åkte riket runt och testade räkmackor och ett annat som hette ”Kändishoppet”. 

Jag minns när man var lite nervös så fick Adam en att känna att allt var lugnt. Han drog ner all dramatik som ingenting. Han var en härlig människa och jag kan säga att det inte finns en människa som kan säga ett ont ord om honom. 

Jag är 60 år, nio år äldre än vad Adam var. Man tänker att när man är över 70 eller 75 år så börjar man acceptera att livet kan ta slut på ett annat sätt. Även fast det är lika tråkigt ändå. Men 51 år, hallå! Han skulle ha minst 20 år till.

Det är helt enkelt tragiskt att detta hände. Jag hoppas att det kommer lite program med honom på tv så att man kan titta igen på honom igen.

Man ska hylla Adam Alsing, en sån go' gubbe. 

Ha d' gott!