Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Polispatrull sökte efter knark – kollektivtrafik stängdes av

Foto: Google maps

På en hållplats i Bergsjön hittade en polispatrull en ”misstänkt person”, på onsdagskvällen. 

Man inledde en sökinsats, och stängde av delar av kollektivtrafiken, innan man hittade ”en mängd” narkotika i närområdet.

– En är omhändertagen för kroppsbesiktning och misstänkt för narkotikainnehav i överlåtelsesyfte, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson.

Det var vid 17.40-tiden på onsdagen som polispatrullen anträffade en person på en hållplats vid Teleskopgatan i Bergsjön.

– Man gjorde en kontroll och i samband med det gjorde man också ett sök, så man begärde att stänga av trafiken för att kunna söka i området. Då anträffade man också en mängd narkotika, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson i polisregion Väst.

En person har omhändertagits för kroppsbesiktning, och är misstänkt för narkotikainnehav i överlåtelsesyfte.

Kollektivtrafiken stängdes temporärt av i samband med sökinsatsen, men den kunde snabbt börja rulla igen.

SE MER:

Brå:s statistik över anmälda brott ger en överblick av inflödet av ärenden till Polismyndigheten, Åklagarmyndigheten, Tullverket och Ekobrottsmyndigheten. Det är alltså inte samma sak som faktiskt begångna brott.