Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mördaren Jennie Olssons liv på kvinnofängelset

Under 2018 kandiderade Jennie Olsson i valet till kommunfullmäktige för Socialdemokraterna. Hon har bland annat haft uppdrag som ersättare i en kommunal nämnd.
Jennie Olsson fångad på övervakningskamera efter mordet.
Foto: Polisen
Kvinnofängelset i Hinseberg två mil nordost om Örebro är och har varit hemvist för flera av Sveriges farligaste kvinnor.
Foto: TT NYHETSBYRÅN

Premium: Jennie Olsson, 43, är dömd till livstids fängelse för mordet på sin kollega Erik Fasth, 32, och sitter inlåst på kvinnofängelset Hinseberg.

I podcasten ”Fängelsepodden” berättar hon nu om livet innanför murarna: rutinerna, kläderna, relationerna – och ensamheten.

– Jag vill inte fästa mig vid folk. Jag vill inte bli fäst vid någon som jag snart kanske förlorar igen, säger hon i podcasten.

Expressen Premium

Välkommen till Premium! 50% rabatt första månaden

Testa Expressen Premium och få tillgång till alla artiklar för bara 39 kr den första månaden. Därefter betalar du ord. pris 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se och alltommat.se i din prenumeration.

Utvald livesport ingår!

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Henkes privata fest efter jättehyllningen

Premium: Lundqvists mäktiga tillställning: "60 flyger från Sverige" ✓ Dotterns reaktion ✓ Den svåra tv-rollen

Birgitta, 80, fick för stark medicin – dog

Premium: Läkarna åtalas – nekar: Minns inte • Åt 30 tabletter • Maken Reiner: “Levt ihop så länge”

”Norges Mark Zuckerberg” släpps efter tio år i amerikanskt fängelse

Premium: ”Ångrar att jag levde låtsasliv på andras pengar”