Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kvinnan: Tishko Ahmed kvävde mig med kudde

Wilma Andersson mördades av expojkvännen i november i fjol, enligt åklagaren som väckt åtal.Foto: PRIVAT/MISSING PEOPLE
Wilmas kropp har aldrig återfunnits. Polisen tror att expojkvännen gjorde sig av med den efter styckningen.Foto: ALEX LJUNGDAHL
Foto: Polisen / Polisen
Tishko Ahmed slog ihjäl Wilma Andersson, 17, och styckade kroppen. Det är Uddevalla tingsrätt övertygad om efter rättegången.

Den våldsamma relationen slutade med att Tishko Ahmed slog ihjäl flickvännen Wilma Andersson, 17, och styckade kroppen. Det är Uddevalla tingsrätt övertygad om efter rättegången.

Enligt utredningen så är det inte första gången som Ahmed visar våldstendenser gentemot kvinnor – det vittnar en kvinna som tidigare haft en relation med 23-åringen om.
– Något måste ha slagit slint för honom, har hon sagt i polisförhör.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Fem knep: Så slipper du svullna ben på sommaren

Håll koll på varningstecknen – då bör du söka vård

Ekonomens bästa tips – gå tidigare i pension

• Så gör du om du vill bo utomlands • Vanliga missen

Louise, 26: Så är det att leva med schizoaffektivt syndrom

”Jag har skämts så mycket” • Diagnosen blev räddningen