Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stor insats efter mordförsök – person knivhuggen

Foto: FOTO: HENRIK JANSSON
Foto: FOTO: HENRIK JANSSON
Foto: FOTO: HENRIK JANSSON
Foto: FOTO: HENRIK JANSSON
Foto: FOTO: HENRIK JANSSON
Foto: FOTO: HENRIK JANSSON
Foto: FOTO: HENRIK JANSSON
1 / 8

Ett stort område har spärrats av vid Vårväderstorget i Biskopsgården på Hisingen, Göteborg.

En person i 20-årsåldern har blivit knivhuggen – fallet utreds som mordförsök.

Polisen var inledningsvis sparsmakad med information om händelsen. Det enda de sa var att det handlade om ett grovt brott. Flera polispatruller – bland annat med hundar – och ambulans skickades till platsen.

– Brottsplatsen är avspärrad och jakten efter gärningsmannen fortgår, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen, till TT.

Senare meddelades att det handlade om ett misstänkt mordförsök, och att polisen larmats till platsen efter att en person knivhuggits på en adress.

”Ett flertal patruller och ambulans åker till den aktuella adressen. En person är förd till sjukhus i ambulans. Inga uppgifter om skadeläget”, skriver polisen via sin hemsida.

Under morgonen hade fortfarande ingen misstänkt gripits. 

– Det är ingen person som är gripen eller misstänkt. Vi kollar möjligheten att kolla övervakningskameror. Vi har knackat dörr och hört vittnen som ska ha sett en hel del vad jag förstår. Men vi har ingen gripen, säger Christer Fuxborg. 

Mannen som är skadad ska vara allvarligt skadad.